Misteriosul Marian Copilu și-a ieșit din pepeni după U. Craiova – CFR Cluj. Șeful campioanei, atac la Ovidiu Hațegan

Giosanu Catinca / 12.04.2021, 21:37
Misteriosul Marian Copilu și-a ieșit din pepeni după U. Craiova – CFR Cluj. Șeful campioanei, atac la Ovidiu Hațegan

Marian Copilu a făcut o criză de nervi după Universitatea Craiova – CFR Cluj. Șeful campioanei a sărit la gâtul lui Ovidiu Hațegan. Ce i-a reproșat oficialul controversatului arbitru?

Misteriosul Marian Copil și-a ieșit din pepeni după U. Craiova – CFR Cluj

CS Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, duminică, scor 0-0, și au testat brigada lui Ovidiu Hațegan.

În minutul 5 al disputei, Alexandru Păun a trimis mingea în poartă, cu un șut deviat, din doar 5 metri. Asistentul Sebastian Gheorghe a ridicat însă fanionul și i-a indicat lui Ovidiu Hațegan un ofsaid. Înainte ca mingea să ajungă la Păun, Omrani a încercat să preia controlul. Atacantul „feroviarilor” a vrut să joace balonul, dar nu a reușit din cauză că a fost tras ușor de „căpitanul” oltenilor. Reluările televiziunilor care au transmis meciul de pe „Ion Oblemenco” au arătat, într-adevăr, că Omrani se afla în ofsaid, cu câțiva centimetri mai în față decât Tudorie.

În minutul 60, Mario Camora a pătruns în careul advers, din flancul stâng al atacului clujean. Vătăjelu, adversarul său direct, l-a tras vizibil de șort, dar căderea „căpitanului” de la CFR nu a părut una naturală. În ciuda celor întâmplate, Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să meargă, iar asta i-a nemulțumit pe cei aflați pe banca de rezerve a oaspeților.

Arbitrul Ovidiu Hațegan a anulat în startul meciului U Craiova - CFR Cluj un gol marcat de Alex Păun
Arbitrul Ovidiu Hațegan a anulat în startul meciului U Craiova – CFR Cluj un gol marcat de Alex Păun

Șeful campioanei, atac la Ovidiu Hațegan

La pauza meciului, Marian Copilu a așteptat la vestiare brigada de arbitri. În momentul în care i-a întâlnit, el le-a reproșat acestora decizia din minutul 5, considerând că golul bifat de Alex Păun a fost perfect valabil.

Intervenția președintelui de la CFR Cluj nu a fost privită cu ochi buni de către olteni. Aceștia i-au atras atenția oficialului campioanei că nu are voie în acea zonă a vestiarelor.

”Vă dau scris pe o hârtie cine e campioană anul ăsta”

Cu puțin timp înaintea duelului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, președintele Sorin Cârțu a făcut un anunț surprinzător. Oficialul a spus că știe cine va câștiga titlul în Liga 1 în acest sezon, fără să dea însă numele formațiie care se va impune.

Știu cine e campioană anul ăsta. Vă dau scris pe o hârtie de acum și o deschidem la finalul campionatului. Nu mai comentez mai mult. Nu vreau să mai zic. Și anul trecut tot eu am dat scenariul după care s-a jucat până la final. Și la prieteni, și la toată lumea din club, și tot… Știam ce se întâmplă, nu era ceva care să… Hai că nu mai vorbesc. N-am cum să mă înșel. Drumurile astea pe care ei le construiesc eu le-am bătătorit de mult.”, a declarat Cârțu, conform Digi Sport.