Misteriosul Marius Șumudică, bezele către turci după ce a refuzat FCSB: „Vă iubesc mult, nu uitați asta”

Moldoveanu Camelia 25.05.2021, 13:54
Misteriosul Marius Șumudică, bezele către turci după ce a refuzat FCSB: „Vă iubesc mult, nu uitați asta”

Marius Șumudică transmite bezele către Turcia și îi anunță că este încă liber de contract. Antrenorul s-a filmat în timp ce le vorbea turcilor despre faptul că a renunțat la cea mai bună echipă din România, FCSB, pentru că își dorește să se întoarcă la Kayseri.

Marius Șumudică îi anunță pe turcii de la Kayserispor că vrea să se întoarcă la ei

Misteriosul Marius Șumudică, bezele către turci
Misteriosul Marius Șumudică, bezele către turci

După ce l-a refuzat pe Gigi Becali, Marius Șumudică a rămas tot șomer. Se pare că tehnicianul prefă să plece în străinătate, acolo unde își desfășoară activitatea din 2017. Care este echipa din Turcia pe care Șumudică se pare că a decis să o aștepte, refuzând astfel FCSB? Dan Petrescu, cel care a antrenat opt etape Kayserispor, se spune că îi făcut loc lui Șumi. „Șumi-Gol” s-ar putea întoarce la „prima dragoste” din Turcia. Aceasta a păstrat o relație foarte apropiată cu șefii echipei.

Eram în discuții și cu o echipă din Turcia, dar trebuie să mai aștept vreo 10 zile”, a spus Șumudică la ProSport Live.

Se pare că răspunsul n-a mai venit iar Marius Șumudică a ales să le transmită el turcilor un mesaj. Cu toate că este conștient de faptul că nu toți fanii îl iubesc, acesta le promite că o să dea 100% pentru echipă.

Vreau să salut toți fanii mei din Turcia. Despre Kayserispor este prima echipă care m-a adus în Turcia, este în inima mea, nu voi uita niciodată asta. Respect antrenorul de la Kayseri, are un contract, muncește acolo.

Eu sunt liber, am ceva oferte, am refuzat unele oferte, chiar ieri am refuzat Steaua București, una dintre cele mai bune echipe din România, pentru că mintea mea e în Turcia. Dacă vreun club are nevoie de un antrenor, în special Kayseri, sunt gata să mă întorc. Nu uitați, Șumudică e Șumudică. E nebun, dar e nebun după fotbal.

Deci, fani din Turcia, vă iubesc, și de fiecare dată când vin in Turcia dau sută la sută. Toate bune”

A recunoscut motivul pentru care nu a mai ajuns la FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat, săptămâna trecută, că Marius Șumudică va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, după ce Anton Petrea a refuzat să continue. Numirea lui Șumudică a fost una total surprinzătoare în contextul declarațiilor pe care antrenorul de 50 de ani le-a avut de-a lungul timpului.

Asta ar fi ultima, să ajung și pe la Steaua antrenor. La Dinamo, m-aș duce cu inima deschisă, dar la Steaua, nu.”, a spus, la un moment dat, Șumudică.
„Furtuna” declanșată de numirea lui Șumi ca antrenor al echipei lui Gigi Becali a durat doar câteva zile. Până la urmă, tehnicianul cu titlu câștigat la Astra, în 2017, a dat înapoi. În orice caz, Șumudică privea și la alte oferte, în timp ce o „cumpănea” pe cea a roș-albaștrilor.

Am vorbit cu staff-ul și am hotărât că e mai bine să nu facem acest pas. Am întâmpinat mai multe probleme. Eu nu puteam să merg cu tot staff-ul meu, trebuia să renunț la oameni. Mai erau și alte probleme pe care nu are rost să la discutăm. Gigi Becali rămâne în continuare prietenul meu, dar nu vom putea colabora niciodată.”, a mai spus tehnicianul, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe