Aventura de antrenor principal continuă pentru Toni Petrea! Cu cine va semna și ce obiectiv va avea la noua echipă

Gabriel Peneș / 20.05.2021, 15:09
Aventura de antrenor principal continuă pentru Toni Petrea! Cu cine va semna și ce obiectiv va avea la noua echipă

Aventura de antrenor principal continuă pentru Toni Petrea! Tehnicianul de la FCSB și-a anunțat demisia la finalul partidei cu U Craiova, de miercuri seară, scor 0-1. Toni Petrea a ratat obiectivul de a câștiga titlul și a considerat că e mai bine să se oprească. Acum, se pare că el va rămâne antrenor principal, dar al unei formații din Liga 3.

Aventura de antrenor principal continuă pentru Toni Petrea!

La finalul meciului pierdut în fața Craiovei, tehnicianul FCSB a declarat că nu va rămâne pe banca roș-albaștrilor. Aventura de antrenor principal continuă pentru Toni Petrea! Fostul secund, pentru mulți ani, al lui Laurențiu Reghecampf, a preluat banca tehnică a FCSB de la Bogdan Argeș Vintilă (49 de ani), vara trecută. Petrea era un om familiarizat cu clubul, el lucrând aici și în cele două mandate avute de Reghe la FCSB. Obiectivul a fost același ca în fiecare an: cucerirea titlului.

Misiune eșuată! La finalul partidei cu Craiova, Toni Petrea a declarat că nu-și va prelungi contractul cu echipa lui Gigi Becali.

Termin contractul la finalul acestui sezon. Mi s-a propus prelungirea, dar e mai bine să mă opresc pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul. A fost o experiență interesantă și utilă din toate punctele de vedere. Echipa a arătat foarte bine, am dominat mare parte din campionat, cu cel mai bun atac, evoluții printre cele mai bune ale unor jucători din ultimele sezoane, cum ar fi cazul lui Tănase, golgheterul României, Moruțan, plus cel mai mare transfer al unui român în străinătate (nr – Dennis Man la Parma)”, a spus Petrea.

Aventura de antrenor principal continuă pentru Toni Petrea! Cu cine va semna și ce obiectiv va avea la noua echipă
Aventura de antrenor principal continuă pentru Toni Petrea! El îl va înlocui pe Bogdan Vintilă pe banca celor de la FCSB 2, în Liga 3

Cu cine va semna și ce obiectiv va avea la noua echipă

Cu toate acestea, imediat după ceea, Gigi Becali a declarat că antrenorul va rămâne la FCSB. „Toni Petrea rămâne! E responsabilitatea mea!”, au fost cuvintele lui Gigi Becali. Dar, miercuri seară, patronul milionar a lansat bomba cu aducerea lui Marius Șumudică pe banca FCSB-ului. Ceea a stârnit o adevărată furtună atât în rândul fanilor roș-albaștri, dar și în al rapidiștilor, clubul de suflet al lui Șumi.

Pe de altă parte, Gigi Becali a sugerat că Petrea va rămâne în cadrul clubului, asta neînsemnând musai banca tehnică a primei echipe. Întrebat despre acest lucru, Becali a spus că va discuta cu Petrea acest aspect. „Vorbesc cu el după ce închid cu voi, să-l întreb: „Vrei să ramâi?””, a spus Gigi Becali la PRO X. Conform sport.ro, Toni Petrea ar fi fost contactat de Becali care i-a propus să preia FCSB 2, echipa din Liga 3. Și se pare că el ar fi acceptat.

Ar fi a doua oră când Petrea îi ia locul lui Bogdan Vintilă, cel care a condus echipa secundă a FCSB în acest sezon al celui de-al treilea eșalon. Dar FCSB 2 a ratat jenant promovarea în Liga 2. de fapt, a ratat accederea în finala barajului pentru promovare, unde și-ar fi întâlnit marea rivală de la CSA Steaua. Echipa lui Bogdan Vintilă a fost eliminată în semifinalele barajului de CS Afumați. Așa că obiectivul lui Toni Petrea pentru viitorul sezon va fi același: promovarea în Liga 2. Dar, după experiența preluării ștafetei de antrenor de la Vintilă pe banca echipei mari a FCSB, semnele nu-s încurajatoare.