„Miștocarul” Mihai Stoica, atac la oficialii de la CS Mioveni. Ironii fine ale managerului FCSB

Olteanu Ștefan / 18.10.2021, 12:33

Mihai Stoica, atac la oficialii de la CS Mioveni după duelul din runda precedentă a Ligii I. FCSB s-a impus în fața argeșenilor, scor 3-0, la capătul unui meci în care arbitrajul a fost foarte comentat. Marcel Bârsan a condus jocul de la mijloc, iar cei de la CS Mioveni au acuzat mai multe erori împotriva lor. Mai mult, la scurt timp după finalul meciului, primarul din Mioveni a amenințat că retrage echipa din campionat. Mihai Stoica are altă părere cu privire la arbitrajul din duelul FCSB – CS Mioveni.

„Primele trei erori de arbitraj au fost împotriva noastră”. Mihai Stoica, atac la oficialii de la CS Mioveni

La scurt timp după ce primarul din Mioveni a anunțat că retrage echipa din campionat, Mihai Stoica a venit cu un atac la oficialii clubului argeșean.
Controversele după duelul FCSB – CS Mioveni din runda precedentă nu se mai opresc. Asta din cauza arbitrajului care, potrivit mai multor oameni de fotbal, a influențat rezultatul. Cea mai clară eroare s-a produs în minutul 55, când FCSB a primit un penalty din partea centralului Marcel Bârsan. Keșeru a căzut în careu în urma unui duel cu Scarlatache, însă fundașul celor de la Mioveni a atins mai întâi mingea. Inclusiv explicațiile lui Ion Crăciunescu au dovedit faptul că la faza respectivă nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri.
Nemulțumit din cauza celor întâmplate, primarul din Mioveni a anunțat că retrage echipa din campionat. Ion Georgeescu a spus că în acest mod vrea să le atragă atenția celor de la UEFA cu privire la neregulile care se petrec în fotbalul românesc.
Mihai Stoica nu a putut trece cu vederea reacția primarului și a venit cu un răspuns pe rețelele de socializare:

Așadar, după ce am analizat cu minuțiozitate – ajutat de prietenii mei virtuali – am ajuns la concluzia că primele trei erori de arbitraj au fost împotriva noastră (penalty neacordat la faultul lui Iustin Popescu asupra lui Olaru – minutul 9, ofsaid inexistent la Ianis Stoica – minutul 11 și penalty la faultul lui Dat asupra lui Dumiter – minutul 30). Toate la 0-0.
Rezultă că singurul motiv plauzibil pentru care echipa din Mioveni s-ar fi putut retrage rămâne golul lui Petrila din minutul 49. Tot la 0-0. Doar că la alt meci”, a scris MM Stoica pe Facebook.

CS Mioveni nu glumește și amenință cu retragerea echipei din campionat

Înfrângerea cu FCSB din ultima etapă l-a scos din sărite pe Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 la Buzău, însă primele două goluri au fost foarte controversate. La prima reușită, Keșeru a obținut un penalty după un duel regulamentar cu Scarlatache. De asemenea, la golul 2, Keșeru s-ar fi aflat într-o poziție de offside înainte de a-i pasa decisiv lui Dumiter.

A fost o noapte nu prea bună pentru mine și pentru iubitorii sportului din Mioveni. Am spus adevărul, omul la supărare spune adevărul. Este punctul meu de vedere, pe care-l voi susține în continuare.
Mâine voi consulta membrii Consiliului Local și sponsorii. Probabil că prin retragerea echipei voi da un semnal. UEFA probabil îi va întreba pe Gino Iorgulescu (n.r. – președintele LPF) și Vassaras (n.r. – președintele CCA) ce s-a întâmplat. Am scris atâtea memorii și nimeni nu a luat atitudine. Nu are rost. Probabil că-și doresc altă echipă.
Are rost să faci cheltuială în condițiile astea? Ați mai pomenit să plătești observatorul de joc, iar documentul să fie secret? Cine l-o citi, nu știu!”, a spus Georgescu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Nu este prima oară când Ion Georgescu amenință cu retragerea echipei din campionat. Formația nou-promovată a izbucnit și după duelul din runda a 4-a, când a fost învinsă de campioana CFR Cluj, scor 0-1 pe teren propriu.
Petrila a marcat pentru clujeni atunci, dintr-o poziție evidentă de offside. De asemenea, CS Mioveni a avut și un penalty neacordat la scorul de 0-1.