Mititelu anunță încă o lovitură de milioane la Craiova: „În doi ani, va fi cel mai bun din România. Sezonul viitor dă 15 goluri”

Cosmin Olteanu 25.05.2023, 22:16
Mititelu anunță încă o lovitură de milioane la Craiova: „În doi ani, va fi cel mai bun din România. Sezonul viitor dă 15 goluri”

Mititelu anunță încă o lovitură de milioane la Craiova, după ce a transferat un tânăr jucător.

FC U Craiova a terminat sezonul pe primul loc din play-out-ul Superligii, cu 36 de puncte obținute. Formația olteană se va lupta cu FC Voluntari în semifinalele barajului pentru Conference League.

Mititelu anunță încă o lovitură de milioane la Craiova

Adrian Mititelu susține că a semnat transferul definitiv al moldoveanului Vladislav Blănuță, urmând să le plătească 250.000 de euro italienilor de la Pescara. Patronul din Bănie este ferm convins că atacantul, în vârstă de 21 de ani, va „exploda” în sezonul următor și va marca cel puțin 15 goluri.

„Am semnat definitiv transferul lui Vladislav Blănuță. Nu am plătit 250.000 de euro, dar urmează să-i plătim.

Eu vă spun că în cel mult doi ani va fi cel mai bun din România. La anul, va da cel puțin 15 goluri”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Digi Sport.

Vladislav Blănuță a fost adus de FC U Craiova, în toamna anului trecut, sub formă de împrumut, de la Pescara. Acesta a dat un gol și o pasă decisivă în 12 partide bifate pentru olteni.

Adrian Mititelu spune că FC U Craiova ar putea titulariza alt portar, în sezonul următor

Zilele trecute, Adrian Mititelu a declarat faptul că Robert Popa este cel mai bun junior de care dispune FC U Craiova, astfel că portarul, în vârstă de 20 de ani, ar putea primi postul de titular la formația olteană, în sezonul următor.

„E portarul nostru, a trecut acel eveniment, anul viitor are şanse mai mari, cum să devină liber de contract? Atunci să desfiinţăm contractele. Acum sunt şi eu tăbăcit. Este cel mai bun junior al nostru. Dacă mâine începe campionatul, am începe cu el, ceilalţi vor avea nevoie de meciuri pentru că nu au jucat. Sunt 3-4 jucători în discuție pentru regulă”, a declarat Adrian Mititelu, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

În prezent, portarul titular de la FC U Craiova este Ionuț Gurău, goalkeeper transferat în vara anului trecut de la Unirea Slobozia.

Urmăriți Playsport.ro și pe