Mititelu e hotărât să-l dea afară iar pe Napoli. Idee nouă la FCU Craiova: îl vrea pe antrenorul pe care Becali n-a putut să-l aducă

George Drafta 23.03.2023, 15:24
Mititelu e hotărât să-l dea afară iar pe Napoli. Idee nouă la FCU Craiova: îl vrea pe antrenorul pe care Becali n-a putut să-l aducă

Patronul celor de la FC U Craiova pregăteşte o mutare surpriză în această vară pe banca tehnică a oltenilor.

Chiar dacă au existat zvonuri potrivit cărora Nicolo Napoli va părăsi acum poziţia pe care o deţine în club, cel mai probabil Mititelu va face schimbarea în pauza competiţională dintre sezoane.

Iar antrenorul pe care şi-l doreşte foaret mult în Bănie este Liviu Ciobotariu, actualul tehnician de la FC Voluntari. Dacă îl va convinge pe Ciobi să se alăture proiectului, atunci Mititelu poate visa cu ochii deschişi că va reuşi calificarea în playoff. Pe care a pierdut-o la mustaţă în actuala stagiune.

Poziţia lui Nicolo Napoli este din nou ameninţată în ciuda faptului că italianul a preluat echipa într-o situaţie extrem de grea
Poziţia lui Nicolo Napoli este din nou ameninţată în ciuda faptului că italianul a preluat echipa într-o situaţie extrem de grea

Alb-albaştrii au fost învinşi în urmă cu o săptămână cu 4-0 de Sepsi în meciul care a decis a şasea formaţie calificată în miniturneul care decide campioana.

E prima variantă

Chiar dacă a colaborat mereu bine cu Nicolo Napoli până la momentul despărţirii, Mititelu le-a mărturisit apropiaţilor, conform surselor ProSport, că are nevoie de un antrenor care să poată să aibă mai multă autoritate în vestiar. Şi cu experienţa unui playoff la activ.

Iar Ciobotariu i-a dus pe ilfoveni până pe locul 4 în stagiunea precedentă a Superligii. Tehnicianului care va împlini pe 26 martie 52 de ani îi expiră înţelegerea cu FC Voluntari la sfârşitul campionatului. Dar are deja pe masă o propunere de prelungire a actualului angajament.

Liviu Ciobotariu © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
Liviu Ciobotariu © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

El se află pe banca lui Armaş & Co din mai 2021. Iar în sezonul trecut i-a dus pe ilfoveni şi până în finala Cupei României. Ciobotariu a fost foarte aproape în toamna anului trecut să ajungă pe banca celor de la FCSB, fiind ofertat de Gigi Becali. El a declinat în cele din urmă propunerea alegând să rămână la trupa din Pipera.

Aprecieri pentru munca lui Ciobotariu

Adrian Mititelu s-a dat de gol cu privire la intenţia sa în urmă cu o lună. Atunci FC U Craiova a întâlnit-o pe FC Voluntari, în sezonul regular. Oltenii s-au impus cu emoţii, scor 2-1, iar finanţatorul „juveţilor” a lăudat jocul adversarei. Chiar dacă la acel moment, poziţia lui Ciobotariu era ameninţată în urma a cinci înfrângeri consecutive.

FC Voluntari s-a temrinat în mandatul lui Ciobotariu
FC Voluntari s-a transformat în mandatul lui Ciobotariu

„Am studiat echipa din Voluntari și exact ce am anticipat s-a întâmplat. Trebuie să recunoaștem că am avut și șansă. O parte din ghinionul din turul campionatului s-a recuperat azi. Am demonstrat că putem bate pe oricine. Să știți că Voluntari e o echipă foarte grea, o echipă care se pune pe două rânduri și are contraatacuri periculoase”, a declarat la vremea respectivă omul de afaceri.

Urmăriți Playsport.ro și pe