Mititelu face acuzații incredibile la adresa lui Rotaru: “Noi am vrut să-i facem flagrant, avea afaceri cu procurorul DNA”

Alex Matei 03.06.2023, 11:07
Mititelu face acuzații incredibile la adresa lui Rotaru: “Noi am vrut să-i facem flagrant, avea afaceri cu procurorul DNA”

Mititelu jr. continuă războiul cu Mihai Rotaru. Fiul patronului de la FCU Craiova spune că Rotaru a fost implicat în afaceri necurate în 2015, iar familia Mititelu a făcut atunci reclamaţie la DNA.

Flagrantul pus la cale de familia Mititelu a căzut în ultimul moment, după ce procurorul Dan Ţuluş s-a opus acestei idei. Doi ani mai târziu, în 2017, Ţuluş a fost exclus din DNA, după ce s-a dovedit că avea afaceri cu Rotaru.

În 2015, procurorul Ţuluş a refuzat un flagrant pentru Mihai Rotaru. Este de notorietate publică. În 2015, în urma acelui şantaj în care ni se solicita cedarea unui teren intravilan în Craiova pentru Asociaţia Drepturilor Naturale, condusă de finul lui Mihai Rotaru. Eu trebuia să cedez un teren intravilan în Craiova, ca ei să renunţe la echipa de fotbal şi ei să renunţe la contestarea acelui PUZ, ca eu să pot să-l vând. Mi se cerea acel teren, ca să fiu lăsat în pace. Am făcut înregistrari 7-8 zile la rând, cu Vasile Şiman, interpusul lui Mihai Rotaru, le-am depus la DNA şi în ziua în care era programată la notar întâlnirea, procurorul Ţuluş n-a venit la flagrant”, a declarat Mititelu jr, la Orange Sport.

Oltenii, furioşi pe maniera de arbitraj

FCU Craiova a ratat calificarea în preliminariile Conference League, după ce a cedat în prelungiri, în barajul cu CFR Cluj, scor 0-1. La sfârşitul meciului de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, oficialii trupei din Bănie au constestat dur maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Istvan Kovacs. Oltenii au avut doi jucători eliminaţi şi i-au reproşat centralului din Carei uşurinţa cu care a scos cartonaşele din buzunar.

Cred că a văzut toată lumea că azi trebuia să câștige o echipă, nu are nimeni ceva de comentat. cum îi atingeam, se dădea fault, s-a dat roșu ușor, Kovacs a oprit meciul când noi scăpam spre poartă. Este greu cu CFR, mai ales când se vrea ca unii să meargă în Europa. CFR trebuia să câștige”, a tunat atacantul George Ganea.

Napoli sare la gâtul lui Kovacs

Aflat la ultima sa partidă pe banca alb-albaştrilor, antrenorul principal Nicolo Napoli a criticat, la rândul său, deciziile lui Kovacs. Eliminarea lui Juan Bauza, încă din minutul 68, este lipsită de temei, spune Napoli.

Arbitrul nu a făcut un meci bun, a acordat eliminări mult prea ușor. Bauza ce a făcut? I-a dat roșu mult prea ușor”, şi-a exprimat păsul tehnicianul italian.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe