Mititelu îi dă peste nas lui Angelescu și agită spiritele între Craiova și Rapid: „Înainte avea mai puțin tupeu”

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.09.2022, 19:56
Mititelu îi dă peste nas lui Angelescu și agită spiritele între Craiova și Rapid: „Înainte avea mai puțin tupeu”

Adrian Mititelu a răspuns extrem de dur după ce Victor Angelescu spusese anterior că cei de la FCU Craiova au facilitat ca un suporter oltean să poată ajunge, îmbrăcat într-o vestă asemănătoare celor primite de jurnaliști la meciuri, în fața sectorului unde se aflau suporterii Rapidului, unde a încercat să le fure acelora un steag. Patronul clubului din Bănie susține că fanii au pus la cale acest plan independent de oficialii clubului.

Adrian Mititelu, replică dură pentru Victor Angelescu după incidentele de la Tg. Jiu

Respectivul ar fi fost un suporter al lui FCU Craiova care ar fi ziarist la o publicație locală. În argumentația sa referitoare la incidentele de la Tg. Jiu, Adrian Mititelu a început prin a-l jigni pe Victor Angelescu, despre care a spus că a început să aibă „tupeu”.

„Am auzit și mi s-a urcat puțin sângele la cap. Îl înțeleg, e mai nou venit în fotbal. S-a mai și împăunat puțin de când a căpătat un astfel de asociat la Rapid. Înainte avea mai puțin tupeu. În primul rând el nu a fost la meci. Chiar i-am așteptat să vină, i-am primit foarte bine, toată lumea a fost fericită. Nici vorbă de premeditare sau ce spune domnul Angelescu, mă surprinde. Acum am făcut și eu cercetare după acele evenimente. A fost un membru al galeriei care a fost într-o asociere cu un jurnalist și a făcut rost de o vestă din asta, asemănătoare celor pe care le oferim noi celor acreditați. A fost delegatul unei publicații din Craiova.

Până la urmă ce s-a întâmplat? A vrut să tragă de un steag, atâta tot. Nu era oficial. El era un ziarist suporter. Ce vină am eu? Asta era problema Rapidului. Să fim serioși. Știm cu toții ce se întâmplă în Giulești. Lui Săceanu i-a fost aruncată cafeaua pe toată cămașa. La meciul nostru din Giulești, când i-am bătut cu 3-2. Nu vreau să fac cum a făcut Angelescu, dar lumea știe ce se întâmplă în Giulești. Noi am fost de bună credință și toate lucrurile au început de la acest domn Săpunaru.

„Nu a făcut nimeni nimic premeditat”

Nu a făcut nimeni nimic premeditat. Nu le-am făcut nimic. Suporterii au ajuns pe culoar, așa-zișii suporteri. Acolo erau bodyguarzi de la Rapid. La noi au venit câțiva după ce scandalul a început. Lucrurile au degenerat. Nu știam noi că o să vină Săpunaru și o să facă scandal la vestiare. Eu am fost după meci la vestiare, am dat și mâna cu rapidiștii. Eram spre plecare acasă și a început iureșul. Băiatul a venit după mine, a vrut să se bage între Săpunaru, să nu se mai ducă în zona aia. Eu am crezut că vrea să îl bată pe Săceanu, de asta m-am și implicat eu acolo. Eu nu știam că deasupra tribunei era un suporteri Poștașu’ și ce se întâmpla acolo”, a spus Adrian Mititelu la Digi Sport.