Moment de cotitură în familia Halep. Decizia grea pe care Stere Halep a avut-o de luat i-a schimbat cursul vieții Simonei

Bordei Radu / 05.11.2021, 09:37
Moment de cotitură în familia Halep. Decizia grea pe care Stere Halep a avut-o de luat i-a schimbat cursul vieții Simonei

Simona este marele motiv de mândrie în familia Halep. Marea campioană nu a fost , însă, singurul membru al familie care a cochetat cu sportul de performanță. Dacă lucrurile ar fi stat altfel, chiar tatăl ei, Stere, putea să devină o veritabilă vedetă. Nu la tenis, dar în sportul rege.

Stere Halep era un veritabil talent, care ar fi putut să devină un nume important în fotbalul românesc. Chiar echipa care l-a descoperit pe „Regele ” Gică Hagi l-a vrut în tinerețe. Dar o decizie a părinților acestuia, i-au schimbat destinul tatălui marii campioane.

Momentul de cotitură în familia Halep. De ce nu a ajuns Stere să practice sportul pe care îl iubea atât de tare

Multă lume s-a mirat de abilitățile Simonei de a jongla cu mingea de fotbal. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a moștenit dragostea pentru fotbal de la tatăl ei. Stere este un fan înfocat al fenomenului și urmărește meciurile cu aceeași pasiune pe care oa rată pentru partidele fiicei sale.

Prosport chiar a luat legătura cu o veche cunoștință a lui Stere, care a explicat că acesta nu doar este un mare microbist, dar în tinerețe era un talent uriaș. Bărbatul devenise cunoscut în regiune și chiar Farul Constanța a încercat să îl legitimeze.

Era dorit de toată lumea, pentru că eara un talent mare. Mingea nu avea secrete pentru el, iubea fotbalul. Se vedea cu ochiul liber. Cei de la Farul chiar au venit și au vorbit cu părinții lui. Au încercat să îi convingă să îl lase la echipă, dar aceștia nu au dorit. Păcat, dacă ajungea la Farul, Stere avea viitor. Sigur ar fi jucat la Steaua sau Dinamo. Așa de bun era. Acum joacă la echipe de old boys, nu ratează niciun meci. Și încă se vede că are valoare, a declarat unul din apropiații lui Stere

Dacă nu a ajuns să joace fotbal de performanță, măcar Stere i-a insuflat Simonei dragostea pentru sport și aceasta a devenit cea mai importantă campioană de tenis a României.

Simona Halep se pregătește deja pentru 2022. „Mai vreau un titlu de Grand Slam”

Simona Halep speră să lase cât mai repede în spate un an care nu i-a adus nimic bun, pe plan profesional. Sezonul fostului lider mondial a fost spulberat de o accidentare dură, suferită la Roma. Campioana noastră de abia și-a revenit, a ajuns și în finală la Transylvania Open, dar este departe de forma ei cea mai bună. Halep speră să revină în top, în 2022.

Visez să mai câștig un turneu de Grand Slam. Nu mai pun presiune pe mine, dar vreau să joc cât mai repede la nivelul la care m-am consacrat, declara, de curând, Simona Halep