Moment de plecăciune în fața galeriei Rapidului: jucătoarele lui Vipers au rămas în sală să-i privească după meciul cu Vipers

Ioan Valentin Oprea 01.05.2023, 11:56

Fanii rapidişti au făcut senzaţie în meciul tur din sfertul de finală al Ligii Campionilor la handbal feminin, cu Vipers. Pe parchet, jucătorele din România au fost însă nevoite să se recunoasă înfrânte, scor 25-31, şi mai au doar şanse teoretice să ajungă în Final Four.

Atmosfera creată de galeria din Giuleşti le-a impresionat pe norvegience. Mezinele din lotul lui Vipers, Tuva Hove (22 ani) şi Mina Hesselberg (23 ani), au rămas, după încheierea jocului, minute bune în Sala Polivalentă, pentru a urmări spectacolul din tribune. Cele două handbaliste s-au oprit în drumul spre vestiare şi s-au aşezat în dreptul peluzei.

Lunde a lăudat atmosfera din Polivalenta bucureşteană

Katrine Lunde, legendarul goalkeeper al lui Vipers, a avut, la rândul ei, numai cuvinte de laudă la adresa suporterilor români. În vârstă de 43 de ani, dubla campioană olimpică a subliniat că nu a mai întâlnit o astfel de atmosferă niciodată în îndelungata sa carieră.

Vreau să încep prin a lăuda atmosfera. Știam că au niște fani extraordinari, dar nici chiar așa. Mi-a plăcut să joc în fața lor. Sunt un pic geloasă pe modul în care se comportă.  Ne-au dat chiar și nouă energie, mi-a plăcut la nebunie. Nu sunt multe echipe care au asemenea fani”, a fost prima reacţie a lui Lunde, după sfârşitul confruntării de la Bucureşti.

Lunde e una din cele mai titrate handbaliste aflate încă pe teren. Pe lângă cele două medalii obţinute cu Norvegia la Jocurile Olimpice, aceasta şi-a mai trecut în palmares şi două titluri mondiale, precum şi nu mai puţin de şase titluri europene. La nivel de cluburi, portartul celor de la Vipers are în CV şase Ligi ale Campionilor.

Şi steliştii au făcut senzaţie în Europa

Nu e prima data când suporterii români îi impresionează pe străini. Grecii de la Olympiakos au rămas cu gara căscată după meciul de volei cu Steaua. Disputat pe 26 februarie 2023, meciul din sala “Mihai Viteazul” le-a rămas în amintire elenilor, prin prisma spectacolului oferit de suporterii roş-albaştri.

Chiar dacă “militarii” au cedat la limită, scor 2-3, aceştia au rămas minute bune pe teren pentru a cânta alături de fani. Lor li s-a alăturat şi un jucător al lui Olympiakos, plăcut impresionat de atmosfera creată în sala “Mihai Viteazul”.

Sursa main foto: gsp.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe