Moment dramatic în direct la TV, după Gaz Metan – Academica Clinceni 4-3. A început să plângă în timpul interviului

Olteanu Ștefan 06.05.2022, 21:00

Flavius Boroncoi (45 de ani) a fost protagonistul unul moment dramatic în direct, la TV, imediat după Gaz Metan – Academica Clinceni 4-3. Tehnicianul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și i-au dat lacrimile în timpul interviului. Cu o echipă alcătuită în proporții mari din jucători sub 20 de ani, medieșenii au obținut prima victorie din play-out-ul Ligii 1. Însă, la finalul sezonului, cel mai probabil echipa se va desființa.

„Sunt răvășit, supărat, trist. Am plâns în vestiar”. Moment dramatic în direct la TV, după Gaz Metan – Academica Clinceni 4-3

Duelul Gaz Metan – Academica Clinceni 4-3 a fost unul al dezamăgirilor în play-out-ul Ligii 1, ambele echipe fiind deja retrogradate matematic, însă chiar și așa, imediat după fluierul final al jocului s-a produs un moment dramatic în direct, la TV.

Venit la flash interviu, antrenorul echipei medieșene, Flavius Boroncoi, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Acesta a mărturisit că a plâns inclusiv în vestiar, iar lacrimile nu au încetat să îi curgă nici pe parcursul interviului.

Flavius Boroncoi a reușit să îi aducă lui Gaz Metan prima victorie din play-out. Iar de remarcat este că a putut realiza acest lucru cu o echipă alcătuită în principal din jucători tineri, fără experiență. Însă, rămâne o simplă victorie de palmares. Gaz Metan are în continuare -38 de puncte în clasament și pe lângă faptul că e retrogradată matematic, riscă să se desființeze la finalul sezonului:

Ce pot să mai zic, sunt răvășit, supărat, trist. Am plâns în vestiar, le-am mulțumit copiilor. Sunt unii copii pe care i-am luat de mici de mână și i-am adus la fotbal. Mă bucur pentru ei, sper să rămână în Liga 1. E o frustrare foarte mare. Gazul nu va mai exista. Acesta a fost ultimul joc acasă”, și-a început Flavius Boroncoi discursul.

Flavius Boroncoi, în lacrimi după Gaz Metan - Academica Clinceni 4-3. Sursă foto: digisport.ro
Flavius Boroncoi, în lacrimi după Gaz Metan – Academica Clinceni 4-3. Sursă foto: digisport.ro

„Mergem mai departe și ne vedem fiecare de drum”

„Gazul nu mai este”, spune deznădăjduit Flavius Boroncoi în continuarea interviului. Antrenorul e convins că echipa din Mediaș se va desființa la finalul sezonului și tot ce își dorește e ca jucătorii să își poată găsi angajamente cât mai bune din vară:

Mă doare sufletul și nu îmi vine să cred. Asta e viața, e o luptă continuă, trebuie să mergem mai departe și să ne vedem fiecare de drum. Pentru ei am stat, sunt cu ei în continuare. Le-am transmis că dacă au caracter, disciplină, responsabilitate și curaj, vor putea face pasul la un nivel înalt.

Asta ține de ei. Eu i-am ajutat cu ce am putut. I-am mai tras de urechi, i-am mai pupat, mă bucur mult pentru ei. Și dacă nu continuau toți, poate unii rămâneau în Liga 1. Era benefic pentru ei, era benefic pentru Mediaș. E munca multor antrenori. Din nefericire, Gazul nu mai este. Acum este târziu”, a mai declarat tehnicianul de 45 de ani.