Moment fabulos în Liga Campionilor. Grealish a discutat cu portarul advers, în timpul meciului, despre Haaland

Catinca Giosanu 06.10.2022, 14:03
Moment fabulos în Liga Campionilor. Grealish a discutat cu portarul advers, în timpul meciului, despre Haaland

Erling Haaland a făcut în meciul dintre Manchester City și FC Copenhaga. Atacantul norvegian a reușit o dublă, iar subiectul a fost dezbătut de Grealish în timpul partidei.

Dubla reușită de Haaland, discutată de Grealish

Erling Haaland a fost subiect de discuție la meciul cu FC Copenhaga din grupele UEFA Champions League. Britanicul Jack Peter Grealish a fost surprins în timp ce discuta cu portarul advers despre fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

Ambele goluri marcate de Erling Haaland au fost bifate în prima repriză a partidei. Norvegianul a fost schimbat la pauză de Pep Guardiola. Cel mai probabil, tehnicianul spaniol a făcut această schimbate cu scopul să își odihnească ”mașinăria de goluri” pentru meciurile de foc din Premier League.

”Nu e om”

Grealish a recunoscut că a discutat în timpul meciului cu portarul de la Copenhaga. El a dezvăluit că goalkepperul advers i-a spus că Haaland ”nu e om”.

După unul dintre goluri, portarul mi-a spus ceva: ‘Ăsta nu e om’, iar eu am reacționat: ‘Frate, mie-mi spui?’.

Este incredibil, e o plăcere să joci alături de el, dar are și un caracter grozav, e extraordinar să fii alături de el și nu o spun doar pentru a-l lăuda. Ăsta este adevărul.”, a spus Jack Grealish, după succesul cu FC Copenhaga.

Norvegianul i-a depășit pe Rivaldo și Suarez la numărul de goluri

Norvegianul i-a impresionat pe toți cu evoluțiile sale. El a ajuns la cota 28 și i-a depășit pe legendarii atacanți Luis Suarez și Rivaldo după dubla reușită contra celor de la FC Copenhaga, în victoria de pe Etihad, din etapa a 3-a din Grupa G a Ligii Campionilor.

Cota de piață a norvegianului născut la Leeds este de 150 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe