Moment istoric la Casa Regală. Gestul Reginei a produs un seism uriaș în lume

Moldoveanu Camelia / 04.09.2021, 13:52
Moment istoric la Casa Regală. Gestul Reginei a produs un seism uriaș în lume

Casa Regală a Marii Britanii a trimis o solicitare istorică pentru un fotbalist de la Manchester United. S-a aflat care este jucătorul preferat al Reginei Elisabeta. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea conducătoarei.

Așa ceva nu s-a mai întâmplat la Casa Regală

După 12 ani, Cristiano Ronaldo a semnat iar cu Manchester United. Fotbalistul portughez scrie istorie în UK după ce „diavolii roșii” le-au plătit celor de la Juventus 21 de milioane de euro pentru transfer, plus bonusuri. Se pare că cel mai mare fan al lui CR7 face parte din Familia Regală și este chiar Regina Elisabeta a II-a.

Deținătorul a cinci Baloane de Aur o să primească un salariu uriaș de la actuala sa echipă. Este cel mai bine plătit fotbalist din Premier League în acest moment. Mai exact, o să primească pe săptămână 550 de mii de euro. Iar salariul nu este vestea care a șocat pe toată lumea, ci gestul Reginei.

Elisabeta a II-a a comandat 80 de tricouri ale lui CR7 de la Manchester United. Și asta nu este tot! Casa Regală a solicitat ca tricoul purtat de starul portughez în primul meci după revenirea la „diavolii roșii” să fie semnat pentru a fi înmânat Reginei. Se pare că Alteța Sa este cea mai mare fană a lui Ronaldo, cu toate că până acum nu s-au știut preferințele ei în materie de fotbal. Este un moment istoric, potrivit AS!

Piața neagră a explodat după revenirea lui CR7 în UK

Debutul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United ar trebui să se producă sâmbătă, 11 septembrie, la ora României 17:00, atunci când Manchester United o întâlnește pe teren propriu pe Newcastle United, în etapa a 4-a din Premier League.

Pentru a fi sigur că va fi prezent pe teren, portughezul a părăsit cantonamentul echipei naționale după un singur meci jucat în preliminarii. Ronaldo a fost pe teren în partida câștigată de Portugalia în fața Irlandei, în preliminariile CM 2022, scor 2-1, de miercuri seară. CR7 a înscris ambele goluri ale naționalei sale și a bătut recordul mondial de goluri marcate pentru o națională.

Portugalia mai avea în program un amical cu Qatar, pe 4 septembrie, și un alt meci de calificare, în Azerbaijan, pe 7, dar Ronaldo a fost învoit, pentru a reveni în Anglia, unde are de stat 10 zile în carantină, pentru a putea juca împotriva lui Newcastle, pe 11 septembrie. Pe piața neagră, cea a site-urilor care oferă bilete la meciuri în toată Europa, un bilet la meciul respectiv costă între 300 și 3000 de euro.

Astfel, Live Football Tickets a anunțat că are disponibile 200 de bilete, cu prețuri variind între 300 și 815 euro. StunHub, un alt site specializat, a scos la vânzare bilete cu 3000 de euro, dar a șters repede postarea.