Momente cutremurătoare pentru brazilianul Firmino. Tatăl său a făcut infarct în timp ce se afla în vacanță în Dubai

Bogdan Solomon 20.11.2023, 15:37
Momente cutremurătoare pentru brazilianul Firmino. Tatăl său a făcut infarct în timp ce se afla în vacanță în Dubai

Brazilianul Roberto Firmino trece prin momente cutremurătoare. Tatăl său s-a stins din viață în Dubai, unde își petrecea vacanța.

Tatăl lui Firmino s-a stins din viață. A făcut infarct în timp ce se afla în vacanță

Jose Roberto Cordeiro de Oliveira a suferit un stop cardio-respirator sâmbătă seara, în Dubai. Avea 62 de ani. Familia a luat legătura cu ambasada braziliană din Dubai în vederea repatrierii trupului neînsuflețit.

Club de Regatas Brasil a ținut să-i aducă un omagiu prin intermediul rețelelor de socializare. Tatăl lui Firmino nu doar că a jucat pentru această echipă, dar era un fan înrăit și chiar l-a sfătuit pe fostul jucător al lui Liverpool să-și înceapă cariera acolo.

„Clubul de Regatas Brasil este profund întristat de moartea lui José Roberto Cordeiro de Oliveira, tatăl lui Roberto Firmino, care ne-a părăsit în weekend. A fost întotdeauna un mare suporter și era foarte mândru de faptul că fiul său s-a impus aici în fotbalul grozav”, a transmis echipa.

Larissa Pereira, soția lui Firmino a fost la rândul ei extrem de afectată de vestea că socrul s-a stins din viață. Drept dovadă, mesajul emoționant publicat în mediul online.

„Ce gol ai lăsat aici, socrul meu. Ce durere este asta? Totul mergea bine. În fiecare an ne-au vizitat părinții, am vrut să avem un moment bun, o amintire emoționantă care durează pentru totdeauna. Ceva a fost diferit. Roberto, iubirea mea, ai simțit ceva, (…) cu grija pe care i-ai acordat-o, mergând mereu lângă el, ajutându-l să intre în mașină, făcând selfie-uri cu el, l-ai iubit atât de mult în acele două zile.

Doamne, este atât de greu să digerăm toate acestea! Inimile noastre sunt atât de recunoscătoare pentru oportunitatea de a ne lua rămas bun așa, dar durerea este și mai mare. Birocrația și incertitudinea prelungesc zilele. Văzând întreaga familie în suferință, îmi frânge inima și vreau să le iau durerea asta. Îți mulțumesc, socrul meu, mulțumesc pentru fiecare moment împreună”, a scris aceasta.

Firmino, cuvinte emoționante despre tatăl său: „Eroul copilăriei mele”

În cartea sa autobiografică, Roberto Firmino și-a descris tatăl drept un adevărat erou și i-a mulțumit pentru tot sprijinul acordat. Pasajul pe care i l-a dedicat este extrem de emoționant.

„Nu toți eroii poartă pelerine. Unii se numesc tați. Tatăl meu, Jose, a fost eroul copilăriei mele, o inspirație și un exemplu. Un om generos, serios, cinstit, dedicat familiei”, a scris brazilianul.

Urmăriți Playsport.ro și pe