Momente grele pentru Neymar. Vedeta de la PSG a vorbit despre conflictul cu fanii parizieni

Catinca Giosanu 08.05.2022, 15:26
Momente grele pentru Neymar. Vedeta de la PSG a vorbit despre conflictul cu fanii parizieni

Neymar a fost huiduit în nenumărate rânduri de fanii echipei Paris Saint-Germain. Starul internațional a fost criticat chiar și după ce clubul din Ligue 1 a câștigat al optulea titlu în Franța. El nu a mai suportat presiunea și le-a răspuns suporterilor.

Neymar, avertisment pentru toţi contestatarii

Brazilianul le-a transmis fanilor că nu se va lăsa afectat de huiduieli. Vedeta lui PSG nu vrea să își dezamăgească familia. Totuși, nu înțelege nici el de ce oamenii îl contestă.

Desigur că nimeni nu își dorește să fie huiduit, cu atât mai mult dacă joci acasă. Este trist, însă a trebuit să îmi găsesc puterea în altă parte. Mi-am amintit toți oamenii care m-au ajutat să ajung unde sunt acum și încerc să joc pentru ei.

Nu mă pot lăsa afectat de huiduieli și să îmi dezamăgesc familia. Sunt meciuri în care poți juca pentru fani, când totul este în regulă. Apoi sunt huiduielile, și mă gândesc la familia mea.”, a spus Neymar, în cadrul unei discuții live cu Diego Ribas.

”Nu pot să îmi dezamăgesc familia”

La finalul discuției, Neymar a atras atenția că rețelele de socializare sunt extrem de periculoase.

Rețelele de socializare… cred că mai mult rău fac decât ajută. Dacă joci bine și mergi să citești reacțiile, sunt toate știri bune și zâmbete. Dar dacă nu joci bine, nu e bine pentru psihicul tău.

Dacă nu ai pe nimeni alături care să te ajute să depășești perioadele astea, e destul de greu. Rețelele de socializare sunt extrem de periculoase în zilele astea”, a mai spus Neymar, potrivit celor de la Mirror.

Anterior, Neymar a spus că oamenii care îl contestă vor ”avea nevoie de mai mult aer”, pentru că va mai rămâne mult timp pe Parc des Princes.

Încă am un contract cu Paris Saint-Germain. Sunt aici încă trei ani, așa că încetați să mă huiduiți sau veți avea nevoie de mai mult aer.”, a subliniat fotbalistul în vârstă de 30 de ani, conform ESPN Argentina.

Urmăriți Playsport.ro și pe