Momentul care a detonat bomba în vestiarul lui Dinamo și a schimbat totul în club. Burcă face dezvăluiri din culise: „Vă spun sincer, asta am vrut să fac”. Exclusiv

Alex Matei 09.04.2023, 19:40

Invitat la „Dinamo 7/9”, emisiunea dedicată săptămânal de PlaySport publicului dinamovist, Ovidiu Burcă a lămurit definitiv momentul conferinței de presă explozive pe care a organizat-o în iarnă.

Burcă a apărut în fața reporterilor în urma unei greve făcute de jucători. Și-a strigat dezamăgirea, apoi a părăsit sala fără să mai răspundă niciunei întrebări.

Întrebat de moderatorul Cătălin Alexandru ce i-a motivat gestul, Burcă a explicat:

Nu vreau să am eu dreptate. Am făcut niște lucruri pe care le-am simțit. Am făcut conferința din două motive: pentru a opri o mentalitate păguboasă din vestiarul echipei, și cred că la momentul ăla am rezolvat problema asta, și pentru a le transmite un mesaj suporterilor.

Am vrut să le spun că odată cu acel moment oamenii trebuie să revină alături de noi. Cred că eram dator cu lucrul ăsta în special pentru cei care erau cu noi. Am promis că voi instala un ambient de performanță, așa cum am fost eu obișnuit. E un ambient profesionist la Dinamo acum, iar asta mă mulțumește”.

5 out în ianuarie

După scandalul cu Burcă, nu mai puțin de 5 fotbaliști au părăsit Dinamo. Buhăescu, Tomozei, Dudea, Fara și Gavrilă și-au făcut bagajele. 4 dintre ei definitiv, în timp ce Tomozei a ajuns la juniori. Fotbalistul mai are contract până la finalul sezonului cu „câinii” și vrea să-l respecte. Tomozei a acceptat o reducere salarială de la 2700 de euro pe lună la 1700. Recuperat după o accidentare gravă, apărătorul de 32 de ani vrea să își continue cariera la un alt club din vară.

Urmăriți Playsport.ro și pe