Moruțan, la mare căutare în Italia. Ce echipă îl vrea pe fotbalistul român

Ioan Valentin Oprea 26.03.2023, 17:05
Moruțan, la mare căutare în Italia. Ce echipă îl vrea pe fotbalistul român

Olimpiu Moruţan e tot mai aproape de a continua aventura din Italia. Chiar dacă se află încă sub contract cu turcii de la Galatasaray, fotbalistul în vârstă de 23 de ani e dorit cu insistenţă de Pisa.

Moruţan va evolua, sub formă de împrumut, pentru Pisa până în vară, iar italienii par hotărâţi să îl transfere definitiv pe fostul jucător al FCSB-ului. Pe fir a intrat însă şi prim-divizionara Salernitana.

Salernitana, favorită să-l transfere pe tricolor

Presa din „Cizmă” scrie că Pisa nu ar avea fondurile necesare pentru a plăti clauza de cumpărare a lui Moruţan, iar favorită să îl înregimenteze pe internaţionalul tricolor este Salernitana, ocupanta locului al 16-lea din Serie A.

Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan. Moruțan este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situația. La mijloc se află și interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa așteaptă și monitorizează diferite piste”, au anunţat jurnaliştii de la Pianetaserieb.it.

Galatasaray, gata să negocieze cu alte echipe

Pisa are prioritate în vară pentru a-l transfera pe Moruţan, însă şefii grupării italiene nu sunt de acord să achite 5,5 milioane de euro. Din primele informaţii, Pisa ar fi înaintat către Galatasaray o oferă de 3 milioane şi jumătate de euro.

Moruţan a rezistat un singur sezon la trupa din Instanbul, după care a fost cedat, sub formă de împrumut, în Italia. În cazul în care Pisa nu va activa până în data de 31 de martie clauza de cumpărare a lui Moruţan, gruparea de pe Bosfor va începe negocieri şi cu alte formaţii.        

Sursa foto: playtech.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe