Moș Nicolae a adus o veste bună pentru „câini”: Dinamo a câștigat procesul cu Isma Lopez și scapă de o datorie imensă

Bădulescu Silvian Cătălin Mureșanu 06.12.2022, 12:45
Moș Nicolae a adus o veste bună pentru „câini”: Dinamo a câștigat procesul cu Isma Lopez și scapă de o datorie imensă
  • De Moș Nicolae, dinamoviștii au primit o veste excelentă! Formația din „Ștefan cel Mare” a scăpat de plata datoriilor către Isma Lopez (32 de ani), fotbalist venit în „era Cortacero” la club;
  • În primă instanță, jucătorul de bandă a avut câștig de cauză la FIFA, anul trecut. Astfel, „câinii” ar fi trebuit să-i plătească acestuia suma de 396.000 de euro. În plus, bucureștenii au avut și interdicție la legitimări. Ulterior, prin avocatul Jorge Ibarrola, colaborator, în trecut, al RTZ & Partners SPRL „câinii” au câștigat, de curând, recursul la TAS. Ce urmează? Fotbalistul își va recupera banii conform tabelului creditorilor la care este înscris.

Veste excelentă pentru Dinamo: formația din „Ștefan cel Mare” a câștigat procesul cu Isma Lopez

SC Dinamo 1948 SA a câștigat, de curând, un lung proces pe care l-a avut cu Isma Lopez, fotbalist spaniol adus de Cortacero în „Ștefan cel Mare”, după cum a informat ProSport.

Isma Lopez, fundaș stânga, a venit la Dinamo în 2020 și a evoluat în opt partide de campionat. A plecat din „Groapă” și a mers la FIFA pentru a-și recupera banii de la bucureșteni. Inițial, ibericul a avut câștig de cauză în vara lui 2021, iar Dinamo ar fi trebuit să-i plătească 396.000 de euro. În plus, formația din capitală a avut și interdicție la legitimări în prima parte a sezonului 2021-2022.

Ulterior, după ce societatea a intrat în insolvență, a urmat un recurs din partea alb-roșiilor. Aceștia, prin avocatul Jorge Ibarrola, cel care a colaborat, în trecut, cu RTZ, au mers la TAS.

În ultimele zile a venit și deznodământul: Dinamo a câștigat procesul. Astfel, conform TAS, fotbalistul trebuie să se supună legilor din România, adică insolvenței clubului. În acest caz, Isma Lopez își va recupera banii conform tabelului creditorilor la care este înscris.

Una caldă, alte rece: Judecătorul sindic, o nouă amânare în cazul planului modificat al SC Dinamo 1948 SA

Totuși, Moș Nicolae nu a venit doar cu vești pozitive.

Întreaga suflare dinamovistă a stat cu sufletul la gură pentru aprobarea noului plan de reorganizare al SC Dinamo 1948 SA.

Susținătorii alb-roșiilor trebuie să aștepte din nou, parcă la nesfărșit, o decizie în cazul „Planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”.

Conform portalului Tribunalului București-Secția a VII-a Civil, judecătorul sindic a amânat, din nou, pronunțarea. Următoarea dată? Vineri, 9 decembrie.

Până atunci, elevii lui Ovidiu Burcă se deplasează la Buzău pentru ultima partidă din grupele Cupei României. Adversară îi va fi Unirea Slobozia, echipă de pe locul 4 în campionat.

Urmăriți Playsport.ro și pe