Motivatorul Ionuț Radu, pe picior de plecare de la Inter Milano. Portarul naționalei este dorit de o echipă mare din campionatul Italiei

Radu Bordei 03.01.2021, 11:55
Motivatorul Ionuț Radu, pe picior de plecare de la Inter Milano. Portarul naționalei este dorit de o echipă mare din campionatul Italiei

Ionuț Radu, pe picior de plecare de la Inter Milano. Portarul naționalei României ar putea schimba echipele în Serie A. Unul din liderii selecționatei de tineret, care a calificat România la Olimpiadă, se gândește să părăsească Inter.

Radu știe că are șanse puține să joace la trupa lui Conte. Antrenorul italian îl consideră pe veteranul Samir Handanovici o parte integrantă a echipei. În plus, bosniacul este unul din liderii formației.

Ionuț Radu, pe picior de plecare de la Inter Milano

Dacă la Inter nu sunt șanse multe de a juca, în schimb o altă forță din Serie A ar putea fi interesată de portar. Presa din peninsulă anunță că Ionuț Radu este pe lista celor de la AS Roma.

Această mișcare s-ar putea întâmpla chiar dina ceastă iarnă. Trupa din capitală nu este mulțumită de evoluțiile lui Pau Lopez și caută un înlocuitor. Iar Ionuț Radu a mai fost și în trecut pe lista de dorințe a capitolinilor. Nu s-a realizat nimic atunci, dar în 2021 un transfer devine posibil.

Radu are o cotă bună în Italia.

Roma nu este interesată degeaba de Ionuț Radu. Portarul român are o cotă bună în Italia. Radu le-ar putea aduce celor de la Inter aproximativ 7 milioane de euro în vistierie. Cel puțin aceasta este valoarea la care este cotat goalkeeper-ul de către specialiști.

Radu a strâns 51 de jocuri în Serie A și Roma ar putea fi provocarea de care are nevoie să treacă la un nivel superior. Inter l-a mai împrumutat și la Parma, dar acolo românul nu a avut șanse. Actualul club al lui Mihăilă nu a avut încredere în el și Radu s-a întors definitive la Inter.

Cum Handanovic este unul din cei mai valoroși și constanți fotbaliști ai milanezilor, Radu ar putea fi tentat de o nouă aventură în Serie A.

Roma, șansa lui Radu și pentru națională.

Pentru portar este un moment crucial în cariera lui. Titularul de la națională, Ciprian Tătărușanu, și-a anunța retragerea și asta îi dă bătăi de cap lui Mirel Rădoi.

În mod normal, Ionuț Radu este urmașul lui Tătă în poarta selecționatei. Doar că lipsa de minute jucate ar putea să îl convingă pe Rădoi să caute și alte soluții. De aceea, pentru Radu, un transfer în ianuarie, ar veni într-un moment foarte bun.

În Serie A ar putea ajunge și Ianis Hagi. Mijlocașul naționalei este dorit de AC Milan.

Urmăriți Playsport.ro și pe