Motivul ascuns pentru care Deian Sorescu nu este lăsat să plece de la Dinamo. Ce condiții trebuie îndeplinite

Bordei Radu / 28.10.2021, 15:27
Motivul ascuns pentru care Deian Sorescu nu este lăsat să plece de la Dinamo. Ce condiții trebuie îndeplinite

Deian Sorescu nu este în măsură să obțină un transfer, în acest moment. După un start de campionat în care se anunța drept unul dintre protagoniștii sezonului, forma dinamovistului a slăbit. Asta și pentru că echipa nu l-a mai ajutat deloc. Câinii s-au prăbușit în clasament dar șic a evoluții, iar Sorescu a părut tot mai frustrat.

Lucrurile nu s-au schimbat mult nici după sosirea lui Mircea Rednic. Mai mult, la pauza partidei cu Gaz Metan, jucătorul și-a exprimat frustrarea la adresa antrenorului. Rednic nu a lăsat lucrurile așa, iar jucătorul și-a cerut scuze. Însă fanii așteaptă să îl vadă pe Sorescu din primele partide.

Motivul pentru care Deian Sorescu nu este lăsat să plece de la Dinamo. De ce nu reușesc „câinii” să îl vândă

Jocul etalat la început de campionat, l-au adus pe Sorescu și la echipa națională. Acum dinamovistul dorește să revină în vederile lui Mirel Rădoi. Secundul de la lot, Nicolae Dică, a explicat unde a greșit Srrescu și ce trebuie să facă tocmai pentru a-și redescoperi forma. Asta i-ar putea aduce și transferul pe care l-a tot așteptat, încă din vară.

Trebuie să fie conștient, să realizeze că trebuie să dea tot. Poate e supărat că a rămas la Dinamo, nu știu de ce nu a fost transferat, dar asta este situația. Trebuioe să dea tot, să ajute echipa, să se pregătească intens. Asta este cazul tuturor fotbaliștilor de la Dinamo. Până la urmă, dacă vei juca bine, vei da randament, sigur va aduce și un transfer bun.

Este adevărat că nu este ajutat nici de echipă, pentru că lipsesc rezultatele. Ceilalți colegi nu îl ajută nici ei, în acest moment greu. El trebuie să găsească resursele să depășească această situație. Este un jucător valoros, este în vederea naționalei României, a comentat Nicolae Dică, la Telekom

Mircea Rednic face curățenie la Dinamo. Cine a intrat în gura antrenorului

Deian Sorescu speră ca Dinamo să își revină cât mai repede, sub conducerea lui Mircea Rednic. Dacă jucătorul de bandă așteaptă un transfer în străinătate, în schimb o parte din fotbaliști își fac bagajele. Rednic s-a săturat de rezultatele proaste, mai ales după eliminarea din Cupa României. Primul pe lista disponibilizaților va fi Constantin Nica. Fundașul a primit o șansă, dar a greșit grav la golul victoriei piteștenilor.

Le-am spus băieților, șanse ați avut toți aici. Am profitat de meciul ăsta și le-am dat șanse tuturor să joace. Țîră a arătat că îi mai pot acorda o șansă. Constantin Nica nu îl poți lăsa, la experiența ta, pe Latovlevici să te întoarcă. El nu a mai jucat de doi ani, nu avem ce să facem” a fost declarația lui Mircea Rednic de după partida cu FC Argeș.