Cum s-a stins conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic. Jucătorul a dezvăluit totul după meciul cu Rapid

Dragos Stefanescu 24.10.2021, 14:21
Cum s-a stins conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic. Jucătorul a dezvăluit totul după meciul cu Rapid

Dinamo trece printr-o perioadă de criză profundă. Pe fondul problemelor existente, la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș, între Deian Sorescu și Mircea Rednic a izbucnit un scandal. La câteva zile distanță, Deian Sorescu a dezvăluit cum s-a stins conflictul cu Mircea Rednic.

Cum s-a stins conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic

Primul meci al lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo a fost cel împotriva echipei Gaz Metan Mediaș. Partida a fost pierdută de ”câini” cu scorul de 1-2. A fost al 9-lea meci consecutiv fără victorie pentru echipa alb-roșie. În timpul meciului, Rednic a făcut câteva schimbări care i-au nemulțumit pe unii jucători. Deian Sorescu s-a aflat printre cei înlocuiți, tehnicianul fiind total nemulțumit de randamentul fotbalistului. Sorescu a avut o ieșire necontrolată față de Mircea Rednic, la finalul meciului cu medieșenii.

Conflictul a fost însă repede dat uitării, iar Sorescu a dezvăluit la finalul derby-ului cu Rapid, cum s-a aplanat această situație tensionată din vestiar. Căpitanul dinamovist a recunoscut că și-a cerut scuze în fața lui Mircea Rednic pentru ieșirea avută.

Am discutat cu Mister, am rezolvat ca între bărbați. Era datoria mea să-mi cer scuze. Am făcut o greșeală, mi-o asum, nu pot să dau timpul înapoi, mergem înainte”, a spus Deian Sorescu.

Deian Sorescu trage semnalul de alarmă la Dinamo

După derby-ul Dinamo – Rapid, terminat cu scorul de 1-1, echipa alb-roșie a ajuns la al 10-lea meci consecutiv fără victorie. Pentru clubul din ”Ștefan cel Mare” situația este de-a dreptul critică având în vedere forma pe care o traversează.

La finalul meciului cu Rapid, Deian Sorescu a dat câteva declarații prin care a încercat să tragă un semnal de alarmă pentru toată suflarea dinamovistă.

Așa e în fotbal, trebuie să ne ridicăm și să mergem mai departe. Mi-e greu să analizez acum, vom vedea ce greșeli s-au făcut.

Am comunicat bine cu Torje la gol, este o creștere din toate punctele de vedere cu Rednic, dar ne punem semne de întrebare cu aceste finaluri, e dureros, muncim, ne zbatem, încercăm să ieșim din această situație, doar noi știm cât de greu este.

Eu joc oriunde, pe orice post, vreau doar să-mi fac datoria și să fiu sănătos”, a declarat Deian Sorescu.

Mircea Rednic și-a felicitat jucătorii după derby-ul cu Rapid

La finalul derby-ului cu Rapid, Mircea Rednic a vorbit despre faptul că jucătorii săi s-au pregătit în niște condiții extrem de dificile în ultima perioadă. De asemenea, el a criticat modul în care s-a lucrat la Dinamo în perioada în care echipa a fost pregătită de italianul Dario Bonetti.

N-am cum să-i cert pe băieții ăștia. Băieții ăștia fac eforturi mari, ținând cont cum s-au antrenat și cum au fost antrenați. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut și 2, și 7kg în plus. Nu e vina lor. Nu că am venit eu și am schimbat, dar băieții fac eforturi. Ce să le reproșezi? Păcat că luăm goluri… nu mai vorbesc ce goluri luăm. La Mediaș n-o să mai dea ăla (n.r – Ronaldo Deaconu) până la sfârșitul anului cum a dat. N-am gestionat ultimele minute nici la UTA, nici aici. Dar chiar îi felicit, ați văzut ce atitudine au avut. Eu zic că nu meritam să pierdem puncte azi”, a declarat Mircea Rednic.

Urmăriți Playsport.ro și pe