Motivul incredibil pentru care Andrei Coubiș a refuzat convocarea la națională. “Nu vrea să mai audă de România”

Ioan Valentin Oprea 31.03.2023, 20:07
Motivul incredibil pentru care Andrei Coubiș a refuzat convocarea la națională. “Nu vrea să mai audă de România”

Andrei Coubiş a refuzat convocarea la naţionala sub 21 de ani a României şi a optat, în schimb, pentru Italia U20. Tatăl tânărului fotbalist legitimat la AC Milan a dezvăluit că fiul său a fost dezamăgit de experienţa trăită la reprezentativa U19 şi nu mai are de gând să spună da naţionalei României.

Andrei nu mai vrea să audă de România. E și un tip cu o personalitate impresionantă. Episodul care l-a dezamăgit cel mai tare și i-a declanșat o ură incredibilă s-a petrecut vara trecută, pe durata Europeanului U19 din Slovacia. Au stat în același hotel cu italienii și, într-o seară, după ce au mâncat, a urcat în cameră la colegii lui de la Milan să mai stea la taclale înainte de somn. Erau doi băieți, au crescut de mici împreună, se cunosc foarte bine, au stat vreo oră la povești și asta a fost tot. L-a văzut însă cineva din staff și au ajuns să-i reproșeze că s-a dus să discute ca să piardă meciul direct”, a explicat Gheorghe Coubiş pentru Pro Sport.

Visează să facă pasul spre echipa mare

Gheorghe Coubiş afirmă că fiul său are planuri mari de viitor şi speră să îmbrace cât mai curând tricoul primei echipe a lui AC Milan.

Visează de-acum să facă pasul spre echipa mare cât mai curând posibil. Suntem mândri de el și ne-am bucurat când clubul ne-a spus la fiecare început de an că vrea să-l păstreze. Asta înseamnă că-l prețuiește, iar băiatul n-a muncit degeaba”, a mai precizat Gheorghe Coubiş.

Milan şi Atalanta s-au luptat pentru Coubiş

Andrei Coubiş a început fotbalul la micuţa echipă Lombardia Uno, dar a fost apoi remarcat rapid de scouterii de la AC Milan. Cei de la Atalanta s-au interesat, de asemenea, de serviciile jucătorului cu origini româneşti.

Andrei a început la o echipă mică, Lombardia Uno, dar l-au remarcat niște observatori de la Milan și mi l-au chemat pe băiat la Academie. Pusese ochii pe el și Atalanta. Dar am rămas aici și pentru că avem marele noroc de a locui la numai vreo 10 kilometri de baza de pregătire a clubului. Le-am și spus oamenilor la început: Vi-l dau pe Andrei, dar veniți și-l luați și mi-l aduceți zilnic înapoi, că n-am timp de drumurile astea”, a mai povestit Gheorghe Coubiş.

Urmăriți Playsport.ro și pe