Mourinho face curățenie la AS Roma. Pe cine a pus tehnicianul portughez pe lista neagră

Ștefănescu Dragoș / 08.12.2021, 16:52
Mourinho face curățenie la AS Roma. Pe cine a pus tehnicianul portughez pe lista neagră

Jose Mourinho are la AS Roma o misiune mai grea decât s-ar fi așteptat. Rezultatele echipei nu sunt deloc pe măsura așteptărilor, iar echipa să află pe locul 7 în Serie A. Fiind dezamăgit de unii dintre jucători, Jose Mourinho este hotărât să înceapă curățenia la AS Roma.

Jose Mourinho face curățenie la AS Roma

Jose Mourinho a fost adus pe banca tehnică a celor de la AS Roma în această vară. Așteptat ca un adevărat magician, portughezul nu a avut asupra echipei impactul așteptat de conducerea clubului. Rezultatele romanilor sunt destul de modeste, echipa aflându-se pe locul 7 în Serie A.

De la venirea la AS Roma, Jose Mourinho a avut așteptări mari de la anumiți jucători, însă aceștia l-au dezamăgit. Tehnicianul portughez este recunoscut ca fiind un tip dur, lipsit de scrupule când vine vorba despre performanță. Footballitalia anunță că Mourinho este gata să înceapă o adevărată curățenie în lotul romanilor și vrea să renunțe la mai mulți fotbaliști. Printre jucătorii la care portughezul vrea să renunțe se numără Amadou Diawara, Federico Fazio, Gonzalo Villar, Bryan Reynolds și Marash Kumbulla. Conform sursei citate, ultimii doi jucători ar urma să fie împrumutați la alte echipe.

Borja Mayoral sau Carles Perez sunt și ei în vizorul lui Mourinho. Este foarte probabil ca aceștia să facă parte dintre cei care vor fi invitați să-și găsească alte echipe. În afara remanierii lotului actual, Mourinho vrea să facă și câteva transferuri la AS Roma. Posturile de fundaș central, fundaș dreapta, mijlocaș defensiv și atacant central sunt cele pentru care antrenorul lusitan va încerca să găsească cele mai bune soluții.

Jose Mourinho înapoi în Premier League?

Jose Mourinho traversează o perioadă deloc fastă pe banca tehnică a lui AS Roma. Rezultatele modeste ale echipei pun în pericol postul lusitanului la echipa capitolină. Încercând să profite de această situație, Everton intenționează să-l readucă pe tehnicianul portughez în Premier League, anunță presa din Anglia.

Everton are rezutatele slabe cu Rafa Benitez pe bancă, echipa aflându-se pe un modest loc 12 în Premier League. Răbdarea conducerii de pe Goodison Park este aproape de final, iar momentan se caută soluții pentru o despărțire de tehnicianul spaniol. În cazul în care se ajunge la o înțelegere ca Benitez să plece, conducerea lui Everton va începe negocierile cu Jose Mourinho. Conform presei engleze, Jose Mourinho nu ar refuza din start oferta și ar fi dispus să evalueze strategia celor de la Everton.

Jose Mourinho le-a antrenat pe Chelsea (de două ori), Manchester United și Tottenham, fiind unul dintre cei mai titrați antrenori care au trecut prin fotbalul englez. Lusitanul are 11 trofee câștigate alături de echipele pe care le-a pregătit în Premier League.