Mourinho își atacant de la Real Madrid! Prietenul Florentino îi face super ”discount”

Radu Bordei 25.12.2020, 20:38
Mourinho își atacant de la Real Madrid! Prietenul Florentino îi face super ”discount”

Ăsta da, cadou de Crăciun pentru Jose Mourinho! Își ia atacant de la Real Madrid. Și nici nu va trebui să plătească mult. Cel puțin așa pretind ziariștii din Spania, convinși că The Special One are planuri mari în ianuarie.

Pentru managerii echipelor de fotbal din Europa, ianuarie este luna cadourilor. Atunci pot cere patronilor să le transfere jucătorii doriți pentru a lupta pentru obiectivele impuse. Iar Mourinho a pus ochii pe un jucător de la Real.

Președintele Perez îi oferă un atacant „la discount”

Tottenham luptă pe mai multe fronturi: londonezii vor titlul în Premier League și se luptă pentru trofeu și în Europa League. Așa că Jose Mourinho are pretenții atunci când vine lotul de jucători. Vrea jucători cât mai valoroși, așa că a apelat la bunul lui prieten, președintele Realului, Florentino Perez.

Cei doi au rămas în relații strânse după plecarea antrenorului de la Madrid. De altfel, Tottenham și Real Madrid au făcut afaceri și în această vară. Englezii i-au adus pe fundașul Reguillon, dar și pe Gareth Bale, împrumut. Acum se vorbește de sârbul Jovici, care ar veni la un preț mic la Londra.

Jovic, dezamăgire totală la Real

Adus pentru 63 de milioane de euro în 2019, atacantul sârb era văzut drept înlocuitor pentru Benzema. Din păcate, Jovic nu a reușit să își demonstreze valoarea la Madrid.

Fotbalistul a avut și ghinion cu accidentările, dar și când a jucat nu a arătat mare lucru. Sârbul a marcat doar 2 goluri în 32 de partide și madrilenii caută să recupereze o parte din bani.

El Diario anunță că Mourinho ar avea o înțelegere cu Real pentru a-l transfera pe Jovic. 20 de milioane ar putea fi prețul tranzacției.

Transfer de criză

Tottenham a investit masiv în vară, dar Mourinho tot ar mai dori jucători. Mai ales după ce londonezii au pierdut ultimele două partide și au pierdut fotoliul de lider.

Totuși, în ianuarie majoritatea echipelor nu caută transferuri costisitoare. Barcelona, de exemplu, s-a orientat către o rezervă de la Arsenal, iar Tottenham merge pe același drum.

Mourinho are doi atacanți de valoare în lot, pe Harry Kane și brazilianul Vinicius, dar vrea mai multe opțiuni. Jovic nu ar putea să fie titular în fața lui Kane, dar tot ar avea șanse să joace. Antrenorul portughez speră să aibă la îndemână cât mai multe variante pentru a putea să își atingă obiectivele.

Urmăriți Playsport.ro și pe