Mourinho mai aduce un jucător de la Real Madrid. „The Special One” negociază un nou transfer de top

Radu Bordei 12.01.2021, 13:53
Mourinho mai aduce un jucător de la Real Madrid. „The Special One” negociază un nou transfer de top

Mourinho mai aduce un jucător de la Real Madrid. „The Special One” negociază un nou transfer cu fosta sa echipă. Relațiile dintre Tottenham și Real Madrid sunt foarte bune, iar de când a venit Mourinho acestea s-au apropiat și mai tare. 

The Special One a transferat deja doi fotbaliști de la madrileni. Gareth Bale a venit împrumut, iar Sergio Reguilon a fost transferat definitiv. După aceste transferuri efectuate în vară, portughezul se gândește să mai apeleze la Real și în această iarnă. Iar postul vizat este cel de fundaș central. Eric Dier și Toby Alderweireld sunt titularii pe care se bazează Mourinho la Spurs, dar mai dorește să aibă opțiuni.

Mourinho mai aduce un jucător de la Real Madrid

Eder Militao a fost transferat de Real de la Porto cu peste 50 de miliaone de euro. Portughezul era văzut drept un concurent serios pentru Sergio Ramos și Raphael Varane. Din păcate pentru el, fotbalistul nu a reușit să se impună în prima echipă a galacticilor. Zidane nu este convins că Militao poate reprezenta o soluție în acest moment pentru Real.

Zidane nu s-a bazat des pe Eder Militao

Dacă în sezonul trecut fundașul a jucat în 20 de partide, acum fotbalistul nu a prins decât 3 meciuri. Zidane se gândește să îl împrumute pentru ca jucătorul să joace mai mult. În viitor Militao poate să concureze iar pentru un loc în apărarea madrilenilor, mai ales dacă Sergio Ramos va pleca din vară.

O soluție ar putea fi reprezentată de Tottenham și Jose Mourinho. Portughezul mai caută întăriri pentru defensiva englezilor, așa că o soluție de compromis ar putea funcționa pentru ambele tabere. Iar Militao ar avea mult mai multe șanse să joace.

Fanii nu plâng după el

Mourinho îl dorește pe Militao pentru că acesta poate juca și pe flancuri. Versatilitatea sa îl transformă într-o variantă atractivă pentru tehnicianul englezilor. Mai ales că tottenham are parte de un sezon lung și plin de meciuri. Așa că o nouă opțiune nu ar strica pentru Mourinho.

Fanii Realului au reacționat și ei la vestea că Militao ar putea părăsi echipa. Mulți suporteri recunosc că și uitaseră de fundaș. „Mai joacă la noi?” s-au întrebat, în glumă, fanii. Aceștia l-au îndemnat pe fotbalist să accepte oferta pentru a avea șansa să joace mai mult. Suporterii nu cred că plecarea lui Militao ar afecta în vreun fel echipa.

Aceeași părere o au și despre Luka Jovic. Atacantul sârb ar fi și el pe lista lui Mourinho, iar suporterii chiar ar dori să scape de jucătorul adus de la Frankfurt. Sârbul, adus ca înlocuitor pentru Karim Benzema, fotbalistul a reprezentat o dezamăgire mare.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe