Mult așteptatul răspuns al lui Ion Țiriac în conflictul cu Serena Williams a venit. Miliardarul, replică neașteptată la adresa americancei

Giosanu Catinca / 16.04.2021, 19:57
Mult așteptatul răspuns al lui Ion Țiriac în conflictul cu Serena Williams a venit. Miliardarul, replică neașteptată la adresa americancei

Scandalul dintre Ion Țiriac și Serena Williams pare că nu se mai termină. Deși s-a abținut până acum, ceva pare că l-a răscolit pe miliardarul în vârstă de 81 de ani. Omul de afaceri a oferit de curând mult așteptatul răspuns. Ce mesaj i-a transmis magnatul Serenei Williams?

Mult așteptatul răspuns al lui Ion Țiriac în conflictul cu Serena Williams a venit

Serena Williams nu a uitat de conflictul cu Ion Țiriac. Jucătoarea de tenis a boicotat ediția turneului de la Madrid, patronat de fostul tenismen. Este al șaselea an consecutiv în care sportiva din SUA nu participă la întrecerea lui Țiriac. Dublă campioană în trecut la Madrid, Serena este singura jucătoare din Top 20 care nu va lua startul la competiția din capitala Spaniei. Ea nu a mai jucat la Madrid din anul 2015, atunci când s-a oprit în semifinale.

În ciuda gestului făcut de Serena Williams, omul de afaceri a mărturisit că nu este supărat pe sportiva în vârstă de 39 de ani. Socrul Soranei Cîrstea este de părere că anturajul o strică pe americancă. Reacția miliardarului este de înțeles, ținând cont că a fost jignit de soțul Serenei în acest an.

Miliardarul, replică neașteptată la adresa americancei

De-a lungul timpului, Ion Țiriac a făcut mai multe declarații despre Serena Williams. Spusele românului nu au fost primite deloc bine de familia sportivei de origine americană. Miliardarul a vorbit despre greutatea jucătoarei de tenis, recomandându-i la un moment dat să își pună racheta în cui.

La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere.”, a spus președintele Federației Române de Tenis (FRT) la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR.

Serena Williams ar trebui să se retragă din activitate, consideră Ion Țiriac
Serena Williams ar trebui să se retragă din activitate, consideră Ion Țiriac

”Serena Williams, o fată deosebită”

Afirmațiile lui Țiriac au dus la un schimb dur de replici la vremea respectivă. Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la spusele fostului mare tenismen, comentând o postare a unui articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac. Între timp însă, pare că miliardarul s-a răzgândit în ceea ce o privește pe rivala Simonei Halep.

Eu ţin cu… Serena Williams! Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii dimprejurul ei au adus-o în situaţia în care este.”, a declarat Ion Țiriac, la Observator, despre deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam.

Reamintim faptul că Ion Țiriac a fost manager și antrenor al unor mari tenismeni. Printre cei pregătiți de el se află Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Henri Leconte, Boris Becker, Marie Joe Fernandez, Steffi Graf, Marat Safin, Anke Huber, Goran Ivanisevici