Mulțescu își strigă disperarea și acuză jocuri de culise: ”Îmi vine să urlu! Miroase a iz de Paszkay și Mureșan!”

Gabriel Peneș / 05.04.2021, 23:34
Mulțescu își strigă disperarea și acuză jocuri de culise: ”Îmi vine să urlu! Miroase a iz de Paszkay și Mureșan!”

Mulțescu își strigă disperarea și acuză jocuri de culise: ”Îmi vine să urlu! Miroase a iz e Paszkay și Mureșan!”. Dinamo a pierdut meciul de la Cluj, contra CFR-ului, cu 0-1. Însă „câinii” au jucat încă din minutul 37 cu doi oameni în minus. Paul Anton și Florin Bejan au fost „pedepsiți” de arbitrul Marcel Bîrsan cu cîte două cartonașe galbene acordate după faze discutabile.

Mulțescu își strigă disperarea și acuză jocuri de culise

La omul sărac, nici arbitrii nu trag, am putea spune. Mulțescu își strigă disperarea și acuză jocuri de culise. Dinamo a venit la Cluj aproape ca victimă sigură, dată fiind situația echipei. Colac peste pupăză, în minutul 37, dinamoviștii au rămas în doar 8 oameni de câmp. În minutul 31, Anton a primit al doilea cartonaș galben. 6 minute mai târziu, Bejan îi „călca pe urme”. Ambele decizii ale arbitrului Marcel Bîrsan au fost discutabile.

Și fostul mare arbitru internațional, Ion Crăciunescu, s-a arătat uimit de evenimentele respective.

La primul cartonaș galben nu l-am înțeles pe Paul Anton, dar la al doilea cartonaș galben nu văd ce argumente are arbitrul. Ori noi vedem altceva, ori arbitrul vede în altă dimensiune… pentru ce să-i dai?(…) Bejan se duce să dea cu capul în minge, îi trimite mingea în mână din jumătate de metru. Aici este și mai grav! După ce elimini un jucător fără să ai toate circumstanțele, mai vii și cu acest cartonaș roșu, tot pentru Dinamo. Haideți, domnule, nu se poate așa ceva”, a comentat Crăciunescu la Digi Sport Special.

Mulțescu își strigă disperarea și acuză jocuri de culise
Mulțescu își strigă disperarea și acuză jocuri de culise. Arbitrul Marcel Bărsan a eliminat 2 dinamoviști până în minutul 37 al partidei de la Cluj

”Îmi vine să urlu! Miroase a iz e Paszkay și Mureșan!”

Gigi Mulțescu, antrenorul dinamoviștilor s-a arătat revoltat de maniera de arbitraj a lui Bîrsan. La interviul de după meci, el a invocat numele foștilor conducători ai CFR-ului din vremea în care echipa părea „favorita” arbitrilor.

Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate mă duc în pădure și încep să urlu. Așa ceva nu am întâlnit. Parcă miroase a ceva iz de Paszkany și Mureșan. Este inimaginabil ce poate face un om îmbrăcat în negru, parcă e predestinată culoarea asta”, a spus Mulțescu, conform digisport.ro.

Tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare consideră ambele eliminări incorecte. El a rămas optimis, însă, declarând că Dinamo „nu se predă” și va lupta până la capăt.

Jucătorii au făcut un efort inimaginabil. Cuvintele sunt prea puține pentru ce au făcut ei astăzi. Acești arbitri nu sunt oameni. Incorecte ambele eliminări. Anton s-a împiedicat, poți da lovitura liberă, dar cum să dai cartonaș galben? E o situație grea pentru noi, să vedem câți morți și răniți avem. Răuță este suspendat și el. Ne adunăm, nu ne predăm. Nu mor câinii când vor alții!”, a mai declarat Gigi Mulțescu conform sursei citate.

După înfrângerea cu CFR Cluj, Dinamo a rămas pe locul 14, de baraj, în Liga 1, cu 27 de puncte. În ultima etapă a sezonului regular, echipa lui Mulțescu o va întâlni pe Academica Clinceni. Formația ilfoveană e încă în lupta pentru un loc de play-off cu Chindia, așa că meciul va fi unul dificil pentru decimata trupă dinamovistă.