Mutare importantă în play-off-ul din Liga 1. Fostul conducător de la FCSB, Dinamo și CFR a făcut anunțul: „De luni vom lucra împreună”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.06.2022, 21:24
Mutare importantă în play-off-ul din Liga 1. Fostul conducător de la FCSB, Dinamo și CFR a făcut anunțul: „De luni vom lucra împreună”

Daniel Stanciu, fost conducător la FCSB, Dinamo sau CFR Cluj, printre altele, revine în Liga 1. Și nu la orice echipă, ci la una care a jucat în play-off în stagiunea recent încheiată. El va fi noul director executiv al lui FC Argeș, echipă care vrea să fie din nou o forță în sezonul viitor.

Daniel Stanciu s-a înțeles cu FC Argeș, echipă ce vrea să prindă din nou play-off-ul din Liga 1

Daniel Stanciu era liber de contract din 2021, după despărțirea de Universitatea Cluj. El a confirmat că a ajuns la o înțelegere cu FC Argeș și că va începe treaba la Pitești de la startul săptămânii viitoare.

El a explicat că a fost convins de faptul că formația din Trivale va beneficia de un buget foarte bun pentru Liga 1 în sezonul ce stă deja să înceapă. De asemenea, s-a arătat încântat de faptul că la Pitești salariile sunt plătite la timp și optimist în legătură cu parcursul echipei din stagiunea viitoare.

Ce l-a făcut să aleagă proiectul de la Pitești

„Cei din conducere au asigurat un buget foarte bun, probabil că în primele 6-7 echipe din Liga 1. Dincolo de nivelul salariilor, e foarte important că sunt plătite la timp. Sunt oameni care, prin mijloacele lor, vor să ajungă la un obiectiv îndrăzneț. Și, foarte important, oamenii sunt foare serioși acolo. Nu-și doresc să se salveze de la retrogradare.

Rolul meu e să ajut cât pot la îndeplinirea obiectivelor. Lucrurile trebuie luate pas cu pas. Infrastructura nu e cea mai bună la Pitești, însă nu doar FC Argeș se confruntă cu asta.

Am vorbit cu Prepeliță, de luni încolo vom lucra împreună și vom avea același obiectiv. Andrei a preluat echipa într-un moment dificil și a reușit câteva lucruri importante. Cred că anul acesta FC Argeș va fi o nucă tare.

În principiu, am bătut palma, nu am semnat încă. Am avut discuții cu cei de la FC Argeș, îl cunosc foarte bine pe managerul sportiv Jean Vlădoiu, îl știu bine și pe Andrei Prepeliță, a avut o performanță extraordinară.

M-a tentat proiectul pentru că tot ce se vrea a se construi la Pitești e deosebit, lovitura finală fiind stadionul. Este un proiect de durată, e finalizat, l-am văzut și arată chiar foarte bine. Ne-am înțeles pentru un contract pe 2 ani.

FC Argeș s-a mișcat foarte bine în această perioadă de transferuri, a adus jucători buni, iar Jean și Andrei zic că se mișcă foarte bine. Ei doi sunt răspunzători cu această campanie, eu doar îi sprijin, știu ce își mai doresc.

Probabil că o să mai vedeți mișcări interesante în aceste zile pe posturile deficitare”, a spus Daniel Stanciu la Digi Sport.

FC Argeș a transferat un triplu campion al României! Andrei Prepeliță îi face concurență pe post lui Marius Constantin