Mutare neașteptată! A lăsat-o pe Academica Clinceni și a bătut palma cu FCSB

Bordei Radu 07.03.2022, 19:16
Mutare neașteptată! A lăsat-o pe Academica Clinceni și a bătut palma cu FCSB

Fanii de la FCSB au aflat că echipa se întărește, chiar înainte de play-off. Cu toate acestea, nu este vorba de un transfer de marcă, vine cineva de la Academica Clinceni. Este vorba de un fost fotbalist al vicecampioanei, care însă va veni în postură de antrenor.

Anunțul a fost făcut chiar de patronul grupării, Gigi Becali.

Gigi Becali a anunțat ultimul „transfer” de la FCSB. Vine de la Academica Clinceni

La doar 31 de ani, Lucian Filip a renunțat la cariera de fotbalist. Mijlocașul nu a mai dorit să continue la echipa din Ilfov, din cauza problemelor uriașe financiare prin care trece echipa. Așa că s-a întors la FCSB, unde nu va mai figura în lotul lui Toni Petrea. Latifundiarul i-a găsit un nou rol fostului jucător. Acesta se va ocupa de tinerii de la Academie, din postura de antrenor.

Au un antrenor care le antrenează mișcările, fizicul, dacă ești puțin cocoșat. Este vorba de Filip, se ocupă de ei acum. Nu vorbim de mental coach. Partea mentală depinde și de caracterul lor. Poți să le zici ce vrei tu, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Lucian Filip semnase cu Academica după plecarea de la FCSB, dar prăbușirea financiară a clubului l-a forțat să renunțe la cariera de fotbalist.

Lucian Filip, în tricoul Academicii Clinceni

Gigi Becali, încântat de Tavi Popescu. Cu cine îl compară pe tânărul mijlocaș

Patronul FCSB l-a ridicat în slăvi pe Octavian Popescu, după ce a marcat, duminică, golul victoriei în meciul cu FC Voluntari. Puștiul de la FCSB a trimis balonul în poarta echipei adverse chiar la ultima fază a partidei. Entuziasmat, latifundiarul a declarat că Tavi Popescu este cel mai bun fotbalist din România la ora asta.

Nu poţi să-i iei mingea, driblează, pas de gol, gol, este genul Neymar, se apropie de Neymar şi, fii atent, o să poată să-l şi depăşească! Bine, nu Neymar ăsta de acum, Neymar care era.

Golul de l-a dat Tavi Popescu aseară, m-am sculat cu el… Un singur gol mi-a rămas în imagine, golul pe care l-am primit noi de la Ludogoreţ, în ultimul minut. Ăla, negativ adică. Ăsta mi-a rămas mai mult, m-am culcat şi vorbeam singur.

Tavi Popescu este cel mai bun jucător român la ora asta. Nu există ca Tavi Popescu la ora asta. Să mă ierte pe mine Gică (n.r. – Hagi), o să-l depăşească! Ce Dobrin şi cu Balaci, ăsta-i ceva de mare rasă. E geniu, e cel mai mare geniu, a comentat Becali