Criză de nervi a lui Edi Iordănescu la finalul meciului FCSB-Academica Clinceni. Nu s-a mai abținut

Giosanu Catinca / 26.09.2021, 15:49
Criză de nervi a lui Edi Iordănescu la finalul meciului FCSB-Academica Clinceni. Nu s-a mai abținut

Edi Iordănescu și-a ieșit din minți la finalul meciului FCSB – Academica Clinceni, scor 3-2. Tehnicianul nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa elevilor săi.

Edi Iordănescu, criză de nervi la meciul cu Academica Clinceni

FCSB a câștigat cu 3-2 în fața celor de la Academica Clinceni, după ce în minutul 10 conducea deja cu 2-0 echipa lui Ionuț Chirilă, care a debutat pe banca ilfovenilor în Liga 1. În ciuda rezultatului favorabil, antrenorul vicecampioanei României a făcut o cirză de nervi la finalul partidei.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani s-a arătat nemulțumit de anumite decizii luate în teren de Constantin Budescu și coechipierii săi pe finalul partidei din etapa a 10-a.

Budescu a înțeles greșit, știu ce vorbesc. A înțeles că i s-a transmis să aștepte, credea că se dau indicații în careu, dar am gestionat oricum prost și acel moment. Nu mai bați în careu, ci scurt. Am țipat un minut și jumătate încontinuu. Putea să iasă o fază de contraatac. Trăim periculos. Aduceți-vă aminte de meciul Danemerca – România.”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă susținută după jocul cu cei de la Academica Clinceni.

Ce le-a transmis arbitrilor

Edwrad Iordănescu i-a criticat și pe arbitri și a contestat deciziile luate de aceștia. Ulterior, însă, și-a cerut scuze public pentru reacția avută și a mărturisit că starea de agitație a fost provocată de jocul elevilor săi.

Am scos şapca din cap şi am dat cu ea de pământ. Chiar dacă eu rămân la părerea că a fost fault clar. Cred că am greşit. Îmi asum şi îmi cer scuze brigăzii. A fost echilibrat jocul şi condus ok, şi e mea culpa. E greşeala mea, cu toate că cred că fost fault clar!

Încerc să mă controlez. Îmi pare rău că am luat acest galben şi sper să nu prind 4 galbene sezonul acesta… Să fiu mai liniştit. Din păcate, băieţii mă obligă să am nişte reacţii pe care nu le-aş dori.”, a mai spus tehnicianul la finalul partidei.

În urma meciului cu Academica Clinceni, echipa roș-albastră a rămas pe poziția a 3-a, cu 18 puncte, la egalitate cu FC Voluntari. Totuși, vicecampioana României poate pica pe poziția a patra în cazul în care UTA Arad o va învinge în seara aceasta pe CFR Cluj.