Mutare surpriză pregătită de Gigi Becali la FCSB: „Da, vreau să-l iau”. Ce jucător a ajuns pe lista de achiziții a patronului vicecampioanei

Radu Bordei 06.12.2022, 17:07
Mutare surpriză pregătită de Gigi Becali la FCSB: „Da, vreau să-l iau”. Ce jucător a ajuns pe lista de achiziții a patronului vicecampioanei

Gigi Becali nu a pus stop transferurilor la FCSB. Este gata să aducă noi jucători la echipă, iar primul fotbalist va veni de la „pepiniera” vicecampioanei, FC Botoșani. Moldovenii sunt principalii parteneri de afaceri ai latifundiarului. Și acum aceștia se pregătesc să trimită la București un fost campion cu CFR Cluj.

Doar 12 meciuri i-au trebuit lui Kevin Boli să îl convingă pe Gigi Becali să îl transfere. Moldovenii l-au revitalizat pe fundaș

Fundașul de 31 de ani s-a întors în Superliga pentru a-și revitaliza cariera. Nu a mers la fosta echipă, cu care a luat titlul, CFR Cluj, așa că a ajuns la Botoșani. Acolo a arătat imediat că rămâne un fotbalist important, cu evoluții bune, chiar dacă echipa sa nu se descurcă foarte bine în acest sezon. Așa că nu a mirat pe nimeni că Gigi Becali îl dorește la FCSB, mai ales că defensiva este „călcâiul lui Ahile” la vicecampioana României. Inclusiv cu Mioveni echipa a încasat gol.

Eu m-am înțeles cu Iftime, acum rămâne de văzut, probabil va veni la noi. Știi cum este, când bați spui că aduci jucători, când pierzi vrei să faci economie. Dar noi ne-am înțeles, eu îl vreau, a declarat latifundiarul, pentru GSP.

Omologul său de la Botoșani a confirmat și el informația. Valeriu Iftime nu mai vrea să îi plătească salariul de 7000 de euro, mult peste media echipei.

Am vorbit cu domnul Becali, noi vrem să îl dăm la FCSB, a comentat și Iftime

FCSB renunță la mai mulți jucători

Radu Boboc, Andrei Dumiter ori Marco Dulca sunt câțiva dintre jucătorii ce vor fi excluși din lot. Cel mai probabil, acești jucători vor face deplasarea la Botoșani, pentru duelul din Cupa României. Lor li se alătură Ianis Stoica, Rachid Bouhenna, Bogdan Rusu ori Florin Achim.

De asemenea, fiind supărat că acști jucători se plâng de accidentări, a cerut ca ei să ”înghete” pe bancă.

Nu ne mai gândim la Cupă, la Botoşani o să-i dăm şansa lui Iftime să bea şi el o şampanie. Dar în mod normal ar trebui să câștige și ăia care vor juca.

Este vorba despre şapte sau opt jucători de la echipa mare care nu se mai antrenează cu noi. Nu-i mai avem în vedere, ei nu vor mai pleca în cantonament cu noi.

Au început… Unul că are coasta nu ştiu cum, Dulca, altul la fel. Eu am zis «bine, mă, joacă aşa cu coasta fisurată». Îi duceţi pe bancă acolo! Ei sunt mari fotbalişti şi nu vor să facă deplasările. Lasă-i măcar să îngheţe pe banii pe care-i iau!

S-au supărat, din moment ce plătești sute de mii de euro, vrei să-l dai gratis şi el nu vrea să plece. Du-te, bă, am dat bani pe tine. De ce să stai aici dacă nu joci? Ce rost are să stai dacă nu joci? Du-te acolo şi joacă fotbal! Am pierdut banii şi la revedere, du-te şi joacă fotbal, a afirmat Becali la PrimaSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe