Mihai Stoica reloaded! Managerul FCSB a fost împuternicit de Gigi Becali să construiască lotul pentru ultima parte a sezonului

Ștefănescu Dragoș 06.12.2022, 16:12
Mihai Stoica reloaded! Managerul FCSB a fost împuternicit de Gigi Becali să construiască lotul pentru ultima parte a sezonului

Gigi Becali nu este mulțumit de randamentul Academiei FCSB și este gata să facă mari schimbări. În acest sens, latifundiarul l-a împuternicit pe Mihai Stoica să se ocupe de restructurarea academiei.

Mihai Stoica face curățenie la Academia FCSB. Gigi Becali i-a dat mână liberă

FCSB deține în prezent una dintre cele mai puternice academii din România. În cel mai recent clasament al Academiilor de Fotbal din România, pe anul 2022, academia roș-albaștrilor ocupă locul trei, în spatele celor de la Viitorul și Csikszereda.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu este mulțumit de tinerii crescuți în propria pepinieră și este gata să facă schimbări majore. Astfel, latifundiarul l-a delegat pe Mihai Stoica să se ocupe de restructurarea academiei. În plus, Becali vrea să renunțe și la Unirea Constanța, ”satelitul” neoficial al FCSB-ului.

I-am spus lui Vasi Geambazi să facă curțenie la academie. Vreau să nu mă mai coste 120.000 de euro, vreau să mă coste 60.000. I-am spus să facă curățenie, dar nepoții mei nu ascultă, fac ce vor.

Așa că am spus că de selecție se ocupă MM! «Fă selecție și dă jumătate din ei afară! Jumătate din antrenori, jumătate din personal!». Pentru ce să bag atâția bani? Că nu scot nimic. Sunt doar câțiva care au ieșit de acolo, Pantea, Chirițoiu, Ciuciulete și încă unul.

Am zis eu că fac echipă de Divizia B, dar o să o desființăm și pe aia, am băgat și pe acolo vreo 300.000 (n.r. – face referire la „satelitul Unirea Constanța, administrat de Vasile Geambazi), a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Florinel Coman și-a anunțat revenirea la forma maximă

În ciuda faptului că și-a pierdut postul de titular la FCSB, Florinel Coman vrea să revină cât mai curând la forma care l-a consacrat. În plus, el este convins că formația roș-albastră va reuși să câștige în acest an titlul în Superliga.

Cu siguranță îmi voi intra în formă, dar mai important este să nu ne abatem de la drumul nostru, acela de a câștiga campionatul. Deși am avut parte de un start foarte rău, ne-am redresat cât de cât și sunt convins că de acum înainte vom face o figură frumoasă. Capitala aparține acum FCSB-ului, adică Stelei.

Sunt de patru-cinci ani aici și mereu fanii au fost alături de noi, mai ales când am trecut prin perioade mai slabe. Există o singură Steaua, care e și pe teren, și în tribune. Vom aduce un nou titlu în gruparea roș-albastră”, a spus Florinel Coman într-un interviu acordat lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe