Mutu are o soacră de nota 10. Galerie foto spectaculoasă

Catinca Giosanu 17.12.2021, 09:04

Soacra lui Adi Mutu este o fire extrem de discretă și își ține viața personală departe de luminile reflectoarelor. Deși are o frumusețe aparte, naturală, ea preferă să petreacă timp cu familia și să se bucure de nepoțelul său, Tiago. Cum arată soacra celui care a fost selecționerul României U21 în perioada ianuarie 2020 – martie 2021.

Cum arată soacra lui Adrian Mutu

Lui Adrian Mutu îi merge din plin. „Briliantul” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sandra, însă puțini știu că aceasta are o mamă de o frumuseţe ieşită din comun. Mariana Bachici este o apariție incendiară chiar și la 51 de ani. Mama soției lui Adrian Mutu întoarce toate privirile, în ciuda vârstei și a faptului că este bunică. Ea are o frumusețe naturală și are grijă ca și aspectul corpului să fie la nivel înalt. Asta, fără să fi apelat vreodată la chirurgia estetică!

Ca orice altă femeie, soacra lui Adrian Mutu apelează la anumite trucuri pentru a se menține mereu tânără. Femeia se menține mai ales prin faptul că mănâncă sănătos. Ea are un corp de invidiat. Unii ar zice că faceu multă mișcare, dar secretul e că apelează constant la masaje corporale. Și este foarte mulțumită de rezultat, căci se simte cu adevărat fericită în propria piele.

Mariana Bachici întoarce toate privirile bărbaților

Soacra lui Adrian Mutu este o femeie absolut superbă, care se bucură de fiecare clipă din viața ei. Aceasta a vorbit despre lucrurile pe care le face pentru a se menține mereu în formă.

Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii, nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvant, familia!”, a spus Mariana Bachici pentru Click!.

În trecut, Adrian Mutu mărturisea că Sandra i-a atras atenția încă de când concura la Miss România. Pe atunci, aceasta era minoră, iar Briliantul era căsătorit cu Consuelo Matos. Timpul a trecut, iar fostul fotbalist a reușit să o cucerească pe femeia care i-a dăruit un fiu pe nume Tiago.

Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, la Miss România. Avea 15 ani. Mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta. Aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat, eu m-am mutat și în România. Jucând la Petrolul, am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat”, a dezvăluit fostul jucător al naționalei în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Playsport.ro și pe