Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Cristi Borcea și Denise Rifai. Prezentatoarea TV a recunoscut: „Știe cum să cucerească”

Moldoveanu Camelia 12.10.2021, 09:51
Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Cristi Borcea și Denise Rifai. Prezentatoarea TV a recunoscut: „Știe cum să cucerească”

Cristi Borcea a avut o întâlnire cel puțin memorabilă cu Denise Rifai. Prezentatoarea TV a povestit ce s-a întâmplat dincolo de camerele de filmare. Fostul patron al clubului Dinamo nu și-a pierdut șarmul nici după a treia căsnicie.

Denise Rifai a făcut dezvăluiri din spatele camerelor

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”, Denise Rifai, a vorbit despre invitații pe care i-a avut. Cristi Borcea a fost greu de intervievat, însă a răspuns chiar și la cele mai incomode întrebări.

Muți fani ai emisiunii s-au întrebat dacă dincolo de camerele de filmat s-au întâmplat mai multe. Fostul patron al clubului Dinamo nu a ezitat să-i arate prezentatoarei TV cum a reușit să-și cucerească fostele iubite și soții.

Toți invitații mei de până acum au fost remarcabili. Cristi Borcea nu este un tip ușor de intervievat, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune. A răspuns unor întrebări incomode, și-a expus adevărul lui și ne-a lăsat să-l descoperim. Din zona politică, mi-a plăcut foarte mult interviul cu Adrian Năstase, ne-a lăsat să pătrundem în intimitatea lui. Mi-a plăcut și interviul cu Petre Roman, care a primit cu foarte multă bucurie această experiență. Îmi doresc să aduc în fața publicului în continuare personalități care au lucruri de spus, de împărtășit celor de acasă. Așa cum v-am obișnuit până acum vom veni cu invitați unul și unul, din multe domenii.

Am interacționat cu Cristi Borcea doar în calitate de jurnalist; cred că dincolo de faptul că este un bărbat generos, probabil este un bărbat care știe să cucerească o femeie. Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus și lui acest lucru. A fost foarte dornic să povestească, a fost relaxat. M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă și pentru modul în care a vorbit despre adevăruri dureroase din viață sa”, a mai spus vedeta, într-un interviu pentru ciao.ro

Cristi Borcea a recunoscut: „Nu am avut scrupule”

Valentina Pelinel a fost căsătorită între 2004 și 2017 cu Cristian Boureanu. Însă, puțină lume a știut faptul că Borcea s-a îndrăgostit de actuala soție chiar în ziua în care aceasta mergea la altar cu fostul soț. Cu toate că se afla într-o relație cu două femei (cu soția Mihaela Borcea și cu amanta Alina Vidican), fostul patron dinamovist avea să se îndrăgostească iremediabil de cea care urma să-i devină soție în 2018.

Borcea a recunoscut că, în ceea ce privește cucerirea Valentinel, n-a avut scrupule. Mai mult, el a recunoscut faptul că s-au iubit chiar și când amândoi aveau alte căsnicii.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o. Chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York. De ce să stea în România, la 29 de ani, și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.”, povestea Cristi Borcea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Urmăriți Playsport.ro și pe