N-a fost bun la Dinamo, dar e bun la CFR! Dan Petrescu l-a rechemat la Cluj pe Cătălin Itu

Robert Zanfir / 05.01.2022, 22:22
N-a fost bun la Dinamo, dar e bun la CFR! Dan Petrescu l-a rechemat la Cluj pe Cătălin Itu

Bogdan Mara a dezvăluit că mijlocașul Cătălin Itu a fost rechemat la CFR Cluj de către Dan Petrescu. Itu era împrumutat la Dinamo până la finalul sezonului, dar antrenorul l-ar vrea în locul lui Emmanuel Culio.

CFR Cluj va pregăti a doua parte de sezonului în cantonamentul tradițional din Spania. Dan Petrescu a anunțat deja schimbări masive la nivelul lotului. Unul dintre cei care vor fi trecuți pe linie moartă va fi Denis Alibec. Antrenorul campioanei a anunțat și plecarea lui Emmanuel Culio.

N-a fost bun la Dinamo, dar e bun la CFR! Dan Petrescu l-a rechemat la Cluj pe Cătălin Itu

Culio a plecat surprinzător de la CFR Cluj, după ce revenise în această toamnă. În locul lui, Dan Petrescu l-a rechemat la echipă pe Cătălin Itu.

Mijlocașul a fost împrumutat la Dinamo, dar nu a impresionat în Ștefan cel Mare.

„Itu revine”, a anunțat Bogdan Mara la Digi Sport. Oficialul ardelenilor spune că vor mai fi întăriri pe posturile lăsate libere. „Vom mai aduce un jucător în locul lui Culio și probabil în funcție de ce se mai întâmplă, mai avem piste pe care discutăm”, a mai spus Mara.

Cătălin Itu nu este singurul plecat de la Dinamo, în această iarnă. Andre Pinto, Petar Gluhakovic, Mihai Neicuțescu și Tomas Vestenicky au fost puși pe liber de Flavius Stoican și compania.

CFR Cluj, fără Denis Alibec și Culio

Dan Petrescu a anunțat lista plecărilor de la CFR Cluj. Între aceștia se regăsesc Denis Alibec, care nu a fost luat în cantonament, dar și Tahiri, Fofana, Butean, Denis Rusu, Rodrigues. La capitolul veniri, ardelenii au dezvăluit că nu sunt interesați de Constantin Budescu.

„Am uitat să vă zic, Culio m-a anunţat că nu mai revine, din cauza problemelor cu familia. El a venit singur şi a suferit foarte mult. M-a mirat că s-a întors singur, că ştiam că plecase tot din cauza acestei probleme. Nu poate să stea departe de familie.

Acum a zis că a fost prea mult pentru el şi că îi pare rău că nu se mai poate întoarce. Ne doreşte baftă şi speră să ne îndeplinim obiectivele. A fost greşeala mea că nu am zis. Culio nu o să mai vină la echipă.

I-am zis dacă se gândeşte să fie antrenor… pentru că vrea să mai joace până în vară. Cred că o să îşi găsească o echipă acolo, în Argentina, dar îi va fi foarte greu fără familie. Trebuie să se gândească ce vrea să facă, dar eu l-aş primi cu braţele deschise”, a anunțat Dan Petrescu.

Cătălin Itu a evoluat în 15 partide pentru Dinamo, 13 în Liga 1 și două în Cupa României, și a reușit un assist.

850 de mii de euro este cota lui Cătălin Itu, conform transfermarkt.