Pierdere uriașă pentru Dan Petrescu. Antrenorul campioanei a dezvăluit: „Mi-a spus că nu se mai întoarce”

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.01.2022, 19:43
Pierdere uriașă pentru Dan Petrescu. Antrenorul campioanei a dezvăluit: „Mi-a spus că nu se mai întoarce”

Dan Petrescu rămâne fără fotbalistul său preferat de la CFR Cluj. Emmanuel Culio a revenit în Gruia la începutul lunii septembrie după ce anterior se despărțise de formația campioană din cauza unor probleme personale.

La momentul revenirii argentinianului ajuns la 38 de ani s-a pus chiar și problema cooptării sale în staff-ul lui Dan Petrescu. Acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă, iar Culio a rămas doar jucător, unul foarte apreciat de antrenorul CFR-ului.

Emmanuel Culio l-a anunțat pe Dan Petrescu faptul că nu se mai întoarce în România

Culio a jucat 8 meciuri în acest sezon de Liga 1 și a marcat un gol. În Conference League a bifat 4 partide, nereușind să înscrie. Acum, el l-a anunțat însă pe Dan Petrescu de faptul că nu va mai reveni în România.

Se pare că motivul este reprezentat și de această dată de unele probleme personale. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul campioanei în cadrul unei conferințe de presă. Totodată, Petrescu a reiterat faptul că îl dorește pe argentinian în staff-ul său pe viitor.

Am uitat să vă zic, Culio m-a anunţat că nu mai revine, din cauza problemelor cu familia. El a venit singur şi a suferit foarte mult. M-a mirat că s-a întors singur, că ştiam că plecase tot din cauza acestei probleme. Nu poate să stea departe de familie.

Acum a zis că a fost prea mult pentru el şi că îi pare rău că nu se mai poate întoarce. Ne doreşte baftă şi speră să ne îndeplinim obiectivele. A fost greşeala mea că nu am zis. Culio nu o să mai vină la echipă.

I-am zis dacă se gândeşte să fie antrenor… pentru că vrea să mai joace până în vară. Cred că o să îşi găsească o echipă acolo, în Argentina, dar îi va fi foarte greu fără familie. Trebuie să se gândească ce vrea să facă, dar eu l-aş primi cu braţele deschise”, a anunțat Dan Petrescu.

Ce a spus antrenorul campioanei despre campania de achiziții

De asemenea, „Bursucul” a vorbit și despre strategia pe care echipa sa o va aborda pe piața transferurilor în această lună. El a explicat că există în acest moment mai multe discuții din acest punct de vedere și a infirmat interesul pentru Constantin Budescu, pus pe liber de FCSB.

Budescu… nu. Eu caut alt jucător în momentul de faţă, altă poziţie. Suntem în discuţii şi să aducem, şi să mai plece, dar dacă nu e nimic concret, nu vreau să spun mai mult. Când dau numele, creşte preţul şi se bagă şi alte echipe în seamă”, a mai spus antrenorul CFR-ului la conferința de presă.

Câți bani i-a oferit, de fapt, FRF lui Dan Petrescu pentru a prelua naționala. Antrenorul CFR-ului a dat cărțile pe față

 

Urmăriți Playsport.ro și pe