N-a jucat prea mult, dar i-a impresionat. Ce a reușit Dragoș Nedelcu în Germania

Giosanu Catinca / 19.08.2021, 13:18
N-a jucat prea mult, dar i-a impresionat. Ce a reușit Dragoș Nedelcu în Germania

Dragoș Nedelcu a jucat foarte puțin la Fortuna Dusseldorf, dar a reușit deja să îi impresioneze pe cei aflați la conducerea clubului. Ce a reușit fotbalistul în vârstă de doar 24 de ani în liga a doua din Germania?

Dragoș Nedelcu, lăudat de toți în Germania

Fotbalistul împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf, Dragoș Nedelcu, are patru apariţii pentru echipa germană, dar o singură dată a fost integralist. În Cupa Germaniei. Important e că prestațiile sale au fost lăudate de jurnaliștii străini.

Fosta perlă a lui Gigi Becali a fost ridicat în slăvi de nemți la scurt timp după ce a ajuns acolo. Jurnaliștii de la Bild au fost încântați de faptul că la nici două luni de la sosirea sa în Germania fotbalistul a început să le vorbească limba.

La rândul lui, internaționalul român a dezvăluit care sunt primele sale impresii după o lună în Germania.

Intensitatea aici este puțin mai mare. Și contactul fizic este mult mai intens. Trebuie să dau tot ce am mai bun la fiecare meci. Este puțin mai ușor în România.”, a spus Nedelcu.

”S-a adaptat într-un timp foarte scurt”

Jurnaliștii germani au vorbit la superlativ despre fostul jucător al lui Gigi Becali abia după ce acesta a acordat un interviu pentru rp-online.de. Ei au spus că ”nu există nicio îndoială cu privire la starea lui de spirit”. Au remarcat și că zâmbeşte cu gura până la urechi şi oferă celor din jur o dispoziţie bună.

Tânărul cu mare potențial s-a adaptat într-un timp foarte scurt. După doar câteva jocuri, Dragoş Nedelcu şi Christoph Klarer (21 ani) au format un adevărat baraj defensiv.

Nu va fi ușor pentru Andre Hoffmann (28 ani), absent cinci luni din cauza unei accidentări, să-și recapete poziția de titular. ”, au transmis nemții.

Faptul că a început să vorbească deja limba germană i-a impresionat cel mai tare pe străini.

El învaţă germană de la Camilla Benschop, soţia fostului golgheter de la Fortuna, Charli (n.r. – Charlison Benschop).”, au mai scris cei de la Bild.

Pentru că poate juca atât ca mijlocaş defensiv, cât şi ca apărător central, Nedelcu a fost folosit de Fortuna Dusseldorf pe ambele poziţii, dar preponderent ca fundaş. El ar putea fi cumpărat definitiv la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro.