N-a mai suportat să vadă finalul meciului Rapid-CSU Craiova și a avut parte de un adevărat șoc

Giosanu Catinca / 29.08.2021, 20:14
N-a mai suportat să vadă finalul meciului Rapid-CSU Craiova și a avut parte de un adevărat șoc

Sorin Cârţu a recunoscut faptul că a plecat mai devreme de la meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Universitatea Craiova. Oficialul a explicat care a fost principalul motiv pentru care a recurs la acest gest. Tehnicianul a avut parte de un adevărat șoc și a considerat că este mai bine să părăsească arena.

Rapid – Universitatea Craiova, scor 1-2

Rapid și Universitatea Craiova au oferit un meci cu adevărat spectaculos pe Arena Națională. Giuleștenii au pierdut dramatic în fața fotbaliștilor din Bănie. Oltenii au întors scorul într-un moment în care nimeni nu se aștepta.

Elevii lui Mihai Iosif au început mai bine partida și și-au creat prima ocazie în minutul 11, însă șutul lui Hlistei a fost reținut fără emoții de către Pigliacelli. După doar trei minute, Alexandru Albu a avut ocazia să declanșeze „nebunia” în Giulești, în urma unei execuții superbe, care s-a oprit în plasa laterală a porții apărate de către portarul de origine italiană.

După golul Rapidului, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf a reacționat prin Cîmpanu și Bancu. Niciunul dintre cele două șuturi nu l-a pus în pericol însă pe Moldovan. În minutul 44, Belu-Iordache a văzut al doilea cartonaș galben, iar Rapid a intrat la vestiare în avantaj, dar cu un om mai puțin. Eliminarea lui Belu-Iordache a întors jocul în favoarea Craiovei. Totuși, oltenii au reușit să marcheze abia în minutul 83.

Cârțu a ratat finalul derby-ului de pe Arena Naţională

Sorin Cârţu s-a aflat pe stadion la meciul cu Rapid. Totuși, el a văzut golurile doar în reluare, din cauză că a plecat mai devreme de pe arenă. Președintele oltenilor a mărturisit că partida cu Rapid i-a adus aminte de meciurile cu Botoşani şi UTA, pe care Craiova le-a pierdut după ce a dominat jocul. Și pentru că a crezut că  se urmăreşte aceeaşi situaţie frustrantă ca în celelalte etape, acesta a considerat că este mai bine să părăsească stadionul. Astfel, a ratat întoarcerea de scor a echipei sale.

La ce ocazii au fost, puteai să o iei razna. După un joc haotic, ai atâtea ocazii şi nu intră mingea în poartă. (n.r. despre faptul că a plecat mai repede de la stadion) Vedeam şi meciurile celelate, şi cu UTA şi Botoşani, meciuri pe care nu trebuia să le pierdem.

La cum se desfăşura meciul, nu puteam să accept ca Rapid să câştige trei puncte. Mă luase capul. Sunt punctele pe care le-am pierdut nemeritat cu Botoşani. Le-am recuperat acum.

În momentul de faţă, cu punctele, medie de 1,7 puncte pe meci, e medie de cupe europene. Dacă aveam 14 în total, 1 punct cu Botoşani şi unul cu UTA, era medie de două, medie de campionat.”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit Telekom Sport.

După jocul de pe Arena Națională, echipa pregătită de Mihai Iosif a rămas pe locul al doilea, în timp ce Universitatea Craiova a urcat pe locul 5.