Nadia Comăneci a avut o apariție spectaculoasă la ediția din 2024 a Premiilor Oscar. Stau mărturie fotografiile realizate alături de unii dintre cei mai importanți actori ai momentului.
Gala a avut loc în noaptea dintre 10 și 11 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, California. Marele câștigător a fost Oppenheimer, care a obținut nu mai puțin de șapte premii, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor și cel mai bun actor în rol principal.
Ca în fiecare an, o pleiadă de staruri au luat parte la cel mai grandios eveniment dedicat cinematografiei, în ținute care mai de care mai spectaculoase. Jane Seymour, Donatella Versace, Demi Moore sau Kim Kardashian sunt doar câteva exemple.
Nadia Comăneci a fost, de asemenea, prezentă și nu a făcut notă discordantă. Aparent sobră, ținuta – o rochie neagră, dantelată, accesorizată perfect cu un sacou în aceeași nuanță – a devenit „veselă” grație unei curele aurii.
„A fost un eveniment măreţ. În fiecare an premiile Oscar reprezintă momente unice, irepetabile”, a declarat „Zeița de la Montreal” pentru Orange Sport.
Și Heidi Klum a impresionat la capitolul vestimentație, într-o rochie transparentă creată de Valdrin Sahiti, datorită căreia a căpătat alura unei prințese în adevăratul sens al cuvântului. Ținuta a fost accesorizată cu bijuterii Lorraine Schwartz. De asemenea, John Cena a fost protagonistul unui moment uluitor.
La cei 62 de ani ai săi, Nadia Comăneci este într-o formă de invidiat. Totul se datorează, așa cum a dezvăluit recent, unui stil de viață echilibrat.
„Fac mișcare cel puțin 30 – 40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică.
Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu”, spunea Nadia Comăneci.