Nadia Comăneci: ”Normal că o să mă vaccinez! Nu am mai ieșit din bârlog din martie”

Sorin Chiriac 25.12.2020, 13:40
Nadia Comăneci: ”Normal că o să mă vaccinez! Nu am mai ieșit din bârlog din martie”

Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, a dezvăluit pentru digisport.ro că nu a mai călătorit din luna martie, de când pandemia de coronavirus a lovit și Statele Unite ale Americii.

Nadia Comăneci: ”Nu am mai ieșit din bârlog din martie”

Nadia era nelipsită de la gale importante ale sportului mondial, din întreaga lume. Totuși, odată cu pandemia de coronavirus, marea sportivă, care locuiește în Oklahoma, a decis să nu mai părăsească granițele statului. Românca a ales să refuze invitațiile la mai multe evenimente sportive, de teama de a nu se infecta.

Nadia Comaneci
Nadia Comăneci a evitat pe cât posibil infectarea cu noul coronavirus

N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez! Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic”, a declarat Nadia Comăneci, pentru digisport.ro.

Zeița de la Montreal a vorbit și despre performanța gimnastelor românce la Campionatul European din Turcia.

Mesajul Nadiei Comăneci pentru români

Nadia le-a transmis gânduri bune românilor și spune că și rezultatele gimnastelor de la Campionatul European din Turcia sunt menite să le aducă o bucurie.

Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta

Nadia: ”Nu consider că mi-a fost furată copilăria”

Într-un interviu pentru publicația franceză ”Le Monde”, Nadia Comăneci vorbea despre felul în care vede performanțele ei din adolescență.

Nu consider că mi-a fost furată copilăria și adolescența, din moment ce e singura viață pe care am cunoscut-o și pe care vreau să o duc. Îi voi fi întotdeauna recunoscătoare mamei mele, ea este cea care m-a dus într-o zi la sală. Altfel, aș fi avut o existență normală și mult mai puțin interesantă. Nu am niciun regret și nici nu am avut. Priviți ce înseamnă viața mea: tot ce mi s-a întâmplat mi-a permis să fiu acolo unde sunt azi. Sigur, am avut momente dificile, ca oricine, dar am trecut peste aceste încercări, pentru că mă straduiesc mereu să fiu pozitivă și să iau ceea ce este mai bun din ce ni se întâmplă. 73 a fost numărul meu de concurs, 7×3=21, reprezentând a XXI-a ediție a JO, la Montreal. Am luat șapte note de zece, trei medalii de aur. 7+3=10”.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe