Nasty, după ce s-a speculat că e falit: ”Numai proștii spun asta! Să mergem la bancă, să le arăt contul!”

Simion Andrei 17.01.2021, 11:45
Nasty, după ce s-a speculat că e falit: ”Numai proștii spun asta! Să mergem la bancă, să le arăt contul!”

Ilie Năstase traversează o perioadă mai dificilă și este în pragul divorțului cu soția Ioana, pe care ar fi lovit-o. Mai mult, despre „Nasty” s-a scris chiar că ar fi în pragul falimentului. Doar că această informație a fost negată vehement de fostul campion de la US Open și Roland Garros. Fostul lider mondial a spus că se simte sărac în România, din cauza tuturor celor care îi comentează fiecare mișcare. Newsweek a scris că Năstase ar avea mari probleme financiare, din cauza unor afaceri încercate, care s-au dovedit neprofitabile.

Ilie Năstase a vorbit despre conflictul cu soția Ioana și spune că a fost doar o ceartă, nimic mai mult

Cum adică nu mai am bani? Că merg pe jos? Merg pe jos că nu mai am carnet. Numai proștii spun asta, dar lor nu le dau răspuns, le răspund numai deștepților. Să mă duc la bancă să le arăt contul să vadă câți bani am? De unde au mai scos și asta?

Dacă vor să ne întâlnim, venim fiecare și punem ce avem pe masă. Eu de foame nu mor! România e singura țară în care mă simt sărac! Când mă duc la Paris mă simt bogat. Am de toate! Mă pot duce să mănânc unde vreau, pot sta la cel mai bun hotel. În România, nu! Că în România fiecare își dă cu părerea”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Ilie Năstase a fost primul lider din clasamentul ATP și a câștigat aproximativ două milioane de dolari doar din premiile oferite în turnee. De asemenea, are importante contracte de imagine, cu firme ca Hublot și Adidas. „Nasty” a ținut să clarifice și problemele pe care le are cu soția. A precizat că situația nu a fost chiar atât de gravă pe cât s-a scris, deși soția sa a confirmat incidentul.

Ne întâlnim, suntem oameni normali, ne ducem la masă, nu e nimic rău în treaba asta. Suntem de trei ani împreună, ne-am certat asta e, se ceartă multă lume, nu suntem singuri. Și tot ce a apărut, în proporție de 90 la sută nu este adevărat. Cu poliția care a intrat la mine în casă, poliția nu a intrat în primul rând la mine în casă”, a mai ținut să precizeze Ilie Năstase, conform Antena 3.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe