Nașul Gigi Becali îl înțeapă pe finul Mirel Rădoi. Ce-i reproșează patronul FCSB fostului selecționer

Giosanu Catinca / 12.01.2022, 09:36
Nașul Gigi Becali îl înțeapă pe finul Mirel Rădoi. Ce-i reproșează patronul FCSB fostului selecționer

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a făcut noi dezvăluiri despre plecarea lui Mirel Rădoi de la naționala României.

Federația Română de Fotbal nu a reușit nici până acum să îi găsească înlocuitor lui Rădoi. Răzvan Burleanu s-a lovit mai întâi de refuzul lui Gheorghe Hagi. Au urmat apoi Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, iar acum încearcă să îl convingă pe Ladislau Boloni, antrenor sosit în România pentru negocieri joia trecută.

Gigi Becali, declarații uluitoare

Gigi Becali susține că are o părere bună despre Boloni, dar nu a dorit să comenteze problema selecționerului, motivând că părerea lui nu contează. Totuși, a lansat un nou atac la adresa Federației Române de Fotbal.

Vă dau cuvântul meu că nu mă mai interesează. Până acum mă implicam, nu aveam înțelepciune. Pentru ce să vorbesc degeaba dacă oamenii ăia nu te ascultă. În mod normal, noi suntem Federația, dar în România, după ce îi alegi, ei sunt stăpânii tăi. Ca în politică, ei pun mâna pe săraci. Formează un fel de tiranie, le dă niște mingi, niște bani pentru copii, adică mită tiranică. De ce să mă bag dacă oricum nu sunt ascultat? Stau să mă pun cu mita tiranică? Bă, tată, nu mă interesează, pentru că nu vreau să am de-a face cu oamenii ăștia că oricum nu o scoți la capăt cu ei.”, și-a început discursul latifundiarul din Pipera.

”Am pierdut vreo 3-4 sute de mii”

Omul de afaceri a explicat, totodată, cum a pierdut bani din cauza faptului că Mirel Rădoi l-a convocat pe Alexandru Crețu la echipa națională.

Mirel nu avea experiență pentru echipa națională. Din toată inima îmi era milă de el când îi vedeam fața așa când lua bătăi. Din cauza lui, am pierdut bani că l-am luat pe Crețu. L-am luat că l-a luat el la națională. Altfel, îl luam eu? Am pierdut vreo 3-4 sute de mii. El era drăgăstos cu jucătorii. La fotbal trebuie să dictezi, trebuie să fii dictator ca antrenor. La fotbal nu merge cu lugu-lugu. El îi lua pe jucători ușor.”, a mai spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Surse din lumea fotbalului susțin că Boloni nu a semnat încă cu FRF pentru a prelua naționala României fiindcă negociază componența staff-ului său, ținând foarte mult să-și aducă fostul preparator de la Antwerp, pe Peter Catteeuw, recunoscut pentru modul în care sintetizează și interpretează datele despre jucători.