„Ne e frică să spunem ceva!” Adi Popa pune tunurile pe FRF, după ce TAS a suspendat decizia împotriva CSA Steaua

Robert Zanfir 12.10.2022, 21:04
„Ne e frică să spunem ceva!” Adi Popa pune tunurile pe FRF, după ce TAS a suspendat decizia împotriva CSA Steaua

Adi Popa (34 de ani) acuză FRF că judecă cu măsuri diferite. Mijlocașul „militarilor” recunoaște că se teme și să mai vorbească, pentru a nu fi suspendat. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis suspendarea deciziei prin care „militarilor” li se interzice să joace pe stadionul Steaua timp de patru etape.

Steaua a trecut de satelitul FCSB, 5-0 cu Unirea Constanța, într-un meci restant care a contat pentru runda a 7-a. Partida ar fi trebuit să se joace pe 16 septembrie 2022, dar clubul militar a fost amendat cu 83.750 de lei și a primit interdicție de a juca pe Ghencea pentru patru etape. Miercuri, TAS le-a dat dreptate steliștilor, pentru moment. A suspendat decizia până la soluționarea apelului.

Adi Popa pune tunurile pe FRF, după ce TAS a suspendat decizia împotriva CSA Steaua

Ajuns pe primul loc din Liga 2, Adi Popa prinde curaj și spune că FRF nu judecă echidistant. Fostul jucător al FCSB speră ca derby-ul cu Oțelul să se joace pe stadionul Steaua.

„Ce mai putem spune? Ne e frică să spunem ceva, trebuie să ne gândim de 5 ori când spunem ceva. Pare că noi suntem judecați cu altă unitate de măsură.

Acum așteptăm decizia de la TAS, am observat că s-a suspendat decizia aia de la FRF. Să vedem ce spune TAS și sperăm să ni se ridice ca să jucăm acasă măcar meciul cu Oțelul, e o echipă de tradiție, mai ales că avem Ghencea acolo.

Cred că e ceva unic în istoria fotbalului românesc, nu știu dacă s-a mai întâmplat ca o echipă să primească 4 etape, fiind și oaspete”, a spus Adi Popa.

Adi Popa, gol cu Unirea Constanța

Adi Popa a marcat cu Unirea Constanța și ajunge la cota 4 în cele 9 partide jucate până acum. Mijlocașul spune că echipa este în creștere și anunță rezultate din ce în ce mai bune.

„O victorie de moral, bună și pentru golaveraj, deoarece am avut acel accident cu Csikszereda acasă și trebuie să recuperăm. Ne bucurăm că am câștigat la o diferență bună, puteam să dăm și mai multe și am fi meritat.

E bine că am ajuns și pe primul loc, sunt foarte multe aspecte pozitive. Noi ne-am făcut meciul ușor, am pus presiune pe ei, am înscris la ocaziile avute.

În meciurile în care ne-a certat Oprița, a fost pe merit, pentru că nu am fost nici noi mulțumiți, dar astăzi cred că e mulțumit la 5-0, nu avem nici accidentați, nici suspendați. Suntem în creștere de la meci la meci, sperăm să continuăm acest nivel”, a mai spus Popa.

CSA Steaua – Unirea Constanța 5-0 (Chunchukov ’18, Ad. Popa ’32, Chipirliu ’49, ’52, Bodiștean ’90+2).

ECHIPELE DE START:

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Beța, Sabău, Sima – Popa, Mihăescu, Enceanu, Pacionel – Chipirliu, Chunchukov
Rezerve: Iancu, Ilie, Gugu, Gheorghe, Răducan, Bodișteanu, Oroian, Bărbulescu, Bustea
Antrenor: Daniel Oprița

Unirea Constanța: Udrea – Malama, Arnold, Șuteu, Camă, Zamfir – Pandele, Mitrică, Ciuciulete – Ardelean, Chirițoiu
Rezerve: Popescu, Neacșu, Cireșoiu, Timiș, Tălmaciu, Lăcătuș, Longher, Niță, Coza
Antrenor: Dacian Nastai

Arbitru: Mihai Amorăriței / A1: Nicolae Petre; A2: George Turcu
Stadion: „Orășenesc” (Mioveni)

Urmăriți Playsport.ro și pe