Neagoe îl urechează pe Edi Iordănescu pentru că nu a convocat niciun fotbalist de la Universitatea Craiova: „Unii dau jumătate de gol şi sunt la lot”

George Drafta 18.03.2023, 22:57
Neagoe îl urechează pe Edi Iordănescu pentru că nu a convocat niciun fotbalist de la Universitatea Craiova: „Unii dau jumătate de gol şi sunt la lot”

Antrenorul oltenilor şi-a susţinut fotbalistul care a fost dezamăgit că nu s-a regăsit pe lista jucătorilor care au primit telegrama de convocare pentru primele două meciuri ale tricolorilor din preliminariile Euro 2024.

Eugen Neagoe consideră că Ivan a fost nedreptăţit şi vine cu cifre care argumentează această idee.

Ivan are un singur gol pentru naţională, într-un amical cu Georgia
Ivan are un singur gol pentru naţională, într-un amical cu Georgia

„Dacă aţi marca 6 goluri în 9 meciuri şi alţii marchează o jumătate de gol şi sunt convocaţi cum v-aţi simţi? Şi eu am lucrat la naţională, nu am comentat selecţia niciodată, chiar dacă o persoană de acolo comentează că jocul nostru nu e spectaculos. Ivan este normal să fie dezamăgit, merita să fie convocat asta este părerea mea.

Au fost jucători excluşi de la naţională când au comis ceva grav. De la primul nostru joc din San Marino dacă vă aduceţi aminte au fost jucători excluşi imediat. Când sunt abatreri grave e normal, dar eu am vorbit cu el şi mi-a spus că nu a fost nimic”, a declarat antrenorul alb-albaştrilor la finalul jocului de pe Arena Naţională.

Supărat pentru absenţa oltenilor de la lot

Craiova nu are niciun jucător la prima reprezentativă la prima acţiune din 2023. Neagoe e de părere că şi alţi jucători de-ai săi ar fi meritat să fie solicitaţi, nu doar golgheterul „juveţilor”.

Sursă foto © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Sursă foto © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cred că aţi văzut în această seară contra unei echipe valoroase că am demonstrat că suntem la acelaşi nivel cu ei.  Am fost puţin mai criticaţi, deşi ei sunt mereu lăudaţi cu toate că în 2023 au câştigat un singur meci la o diferenţă mai mare de un gol. Şi Universitatea Craiova are jucători valoroşi care pot fi convocaţi la echipa naţională.

Vătăjelu probabil ar fi fost acolo dacă nu s-ar fi accidentat. Nu vreau să supere Edi, nu fac aşa ceva, dar mă aşteptam să fie pe listă şi Screciu şi Ivan”, a punctat tehncianul de 55 de ani.

Reacţia lui Sorin Cârţu

Şi preşedintele oltenilor s-a poziţionat în acest caz. Fosta legendă a clubului din Bănie se aştepta ca Ivan să îmbrace triocul naţionalei la jocurile împotriva celor mai slabe echipe din grupă.

„Eu zic că a greșit Edi că nu l-a convocat pe Andrei Ivan, dar nu stau acum să comentez, să fac nu știu ce polemică. Eu nu știu despre așa ceva, dar acum, deciziile lui, nu întru în polemici de felul ăsta. Eu, dacă aș fi fost antrenorul echipei națioanale, îl convocam pe Ivan. Acum, el e antrenorul echipei naționale”, a declarat şeful Universităţii Craiova, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe