Neagoe nu uită şi nu iartă după ce oltenii au evitat înfrângerea în ultima clipă: „Aţi crezut că sunt nebun”

George Drafta 19.02.2023, 23:46
Neagoe nu uită şi nu iartă după ce oltenii au evitat înfrângerea în ultima clipă: „Aţi crezut că sunt nebun”

Antrenorul Craiovei consideră meritat egalul smuls in extremis de fotbaliştii săi pe Arena Naţională în faţa uneia dintre  contracandidatele la titlu.

Este primul punct obţinut de Ivan & Co pe teren străin în 2023 după două înfrângeri la Botoşani şi la Ovidiu. Iar pentru alb-albaştri urmează o nouă deplasare, la Voluntari.

Aceasta este faza din care oaspeţii au egalat în derby-ul etapei a 26-a a Superligii
Aceasta este faza din care oaspeţii au egalat în derby-ul etapei a 26-a a Superligii

Pe Koljic îl aşteptam să marcheze i-am spus că trebuie să revină cu gol, a făcut-o. Este pe un drum bun, după problemele pe care le-am avut. Am început jocul foarte prost. La primul corner am primit gol, nepermis de uşor, nu trebuia să facem acea greşeală. Deşi am lucrat la fazele fixe foarte mult, a intervenit un blocaj. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, am crezut în ei.

Le-am zis că vom marca goluri, că vom sta mai bine fizic pe final. Am controlat jocul, cei de la FCSB ne-au aşteptat. A trebuit să alergăm după acest gol, dacă aveam puţin noroc puteam şi câştiga. Nu ştiu dacă era drept însă. Îi felicit pe băieţi pentru puterea de a crede în ei, pot juca şi mai bine decât au făcut-o în această seară. FCSB este o echipă cu jucători valoroşi, dar şi noi putem să facem lucruri frumoase împreună”, a fost caracterizarea meciului făcută de Eugen Neagoe.

S-a luat din nou de arbitri

Eugen Neagoe a introdus în ecuaţia meciului prezenţa lui Malcom Edjouma pe teren. Tehnicianul oltenilor nu a uitat scandalul din etapa trecută, de la Voluntari, când francezul roş-albaştrilor a fost iertat de eliminare pentru o intrare criminală la Igor Armaş.

Edjouma a marcat ultimele 4 goluri ale celro de la FCSB
Edjouma a marcat ultimele 4 goluri ale celor de la FCSB

„A marcat un jucător care nu trebuia să fie în teren. Pe Armaş, săracul, nu îl mai cunosc copiii acasă. Aţi crezut că sunt nebun, dar noi inventăm regulamente. Astăzi nu era de roşu la Ndong chiar dacă nu era offside. Am văzut ce repede s-a grăbit să i-l arate. Băi, uşor că ai timp să dai roşu, mai calm, nu ne mai speriaţi, stăm rău..

Noi ştim ce greşeli am făcut, dar puteam să plecăm cu cele trei puncte. Şi noi cred că putem să jucăm un fotbal frumos, nu doar FCSB. Ştiu potenţialul jucătorilor, sunt bine pregătiţi, pot alerga. Au avut o atitudine bună, corectă, cum trebuie să avem la un joc de Liga 1. Baiaram şi Bancu pot fi cele mai importante transferuri pentru noi, nu că nu ar fi şi Screciu, dar el va reveni mult mai rapid”, a mai adăugat antrenorul de 55 de ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe