Nebunia de pe Instagram nu mai are limite. Cât a ajuns să câștige Ronaldo pentru o singură postare

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.06.2022, 17:35
Nebunia de pe Instagram nu mai are limite. Cât a ajuns să câștige Ronaldo pentru o singură postare

Cristiano Ronaldo a devenit oficial cel mai influent sportiv din lume pe Instagram. Mai mult, ca urmare a acestui fapt, starul portughez al lui Manchester United a ajuns să fie personalitatea mondială, din toate domeniile, care încasează cei mai mulți bani pentru o singură postare pe această rețea de socializare.

Cristiano Ronaldo primește de la Instagram circa 1.5 milioane de euro pentru fiecare postare

Cristiano Ronaldo l-a devansat în acest top pe celebrul actor american Dwayne „The Rock” Johnson. Potrivit The Little Facts, acesta din urmă primește de la Instagram câte 1.44 milioane de euro pentru fiecare postare. Iar acum, Cristiano Ronaldo a ajuns să încaseze circa 1.5 milioane de euro pentru același lucru.

Ronaldo era deja de mai mult timp sportivul numărul 1 la acest capitol. Iar acum a reușit să îi depășească și pe oamenii celebri din alte domenii. Contul de Instagram al lusitanului a ajuns în prezent la nu mai puțin de 459 de milioane de urmăritori. Astfel că nu este de mirare că această rețea de socializare, care este cea mai populară, îl plătește regește pe activitatea sa din meciul online.

În vreme ce Cristiano Ronaldo se bucură de un succes enorm în mediul online, cariera sa sportivă nu este chiar în cel mai bun punct. Cel mai bun marcator all-time, potrivit unei anchete Talk Sport, vine după un sezon dezamăgitor, la nivel de echipă, cu Manchester United și se vorbește destul de mult despre faptul că ar putea schimba din nou echipa în această vară.

Se transferă portughezul din nou în această vară?

Italienii de la La Repubblica au scris recent despre faptul că Ronaldo nu ar face parte din planurile lui Erik ten Hag pe Old Trafford. Antrenorul olandez ar dori să pună la cale o reconstrucție și să pună în practică un stil de fotbal ofensiv, bazat pe posesie. Asemenea celui implementat cu mare succes la Ajax. Și se pare că starul lusitan în vârstă de 37 de ani nu este luat în calcule pentru acest plan al antrenorului olandez.

În acest context, sursa citată înaintează ipoteza conform căreia sunt șanse destul de mari ca Ronaldo să se transfere din nou în această vară. Și chiar a lansat și câteva variante, extrem de interesante, referitoare la echipa unde și-ar putea continua portughezul cariera.

În primul rând, jurnaliștii italieni au anunțat că AS Roma visează în acest moment la aducerea lui Cristiano Ronaldo pe Stadio Olimpico. Jose Mourinho este fără îndoială un admirator al conaționalului său. Iar relația bună dintre ei, în special din perioada Real Madrid, ar putea reprezenta un atu important. În plus, Jorge Mendes, impresarul celor doi, ar susține această posibilă mutare.

Totuși, posibilitățile despre care se discută cel mai mult în acest moment sunt legate de o posibilă revenire a lui Ronaldo la una dintre fostele sale echipe. Iar „finala” s-ar da între Real Madrid și Sporting Lisabona. Sentimental, probabil că portughezul ar opta pentru a doua variantă. Sporting este clubul care l-a lansat practic în fotbalul mare, după ce l-a luat, la o vârstă foarte fragedă, de la Nacional Madeira.

O revenire la Real Madrid ar fi prima variantă în acest moment

Totuși, toată lumea știe cât de ambițios este Cristiano Ronaldo și cât de mult își dorește să rămână la cel mai înalt nivel pentru cât mai mult timp posibil. Astfel, cea mai plauzibilă variantă luată în calcul în prezent este totuși cea a unei reveniri la Real Madrid.

Spaniolii de la Marca, apropiați de clubul de pe Santiago Bernabeu, au scris despre acest subiect și nu au exclus deloc această posibilitate. Ei au subliniat faptul că președintele Florentino Perez se află în căutare de noi forțe ofensive. După ce a dat greș în încercarea de a-l aduce pe Mbappe în capitala Spaniei. Iar, în contextul istoriei pe care Cristiano Ronaldo o are la clubul madrilen, o revenire a sa în tricoul blanco este mereu o variantă acceptată de toată lumea.