Pleacă Cristiano Ronaldo de la Manchester United. Starul portughez are deja trei oferte

Ștefănescu Dragoș / 21.06.2022, 11:06
Pleacă Cristiano Ronaldo de la Manchester United. Starul portughez are deja trei oferte

Cristiano Ronaldo a avut evoluții bune la Manchester United în ciuda faptului că echipa a dezamăgit profund în sezonul recent încheiat. Venirea lui Erik ten Hag pe banca ”diavolilor” pare însă să nu fie pe placul starului portughez. Presa din străinătate anunță că Ronaldo pare tentat să plece de pe Old Trafford în această vară. Lusitanul are deja trei oferte destul de tentante.

Cristiano Ronaldo, pe picior de plecare de la Manchester United. Starul portughez are trei oferte

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a avut evoluții bune la Manchester United în sezonul recent încheiat în ciuda faptului că echipa a dezamăgit profund. Totuși, venirea lui Erik ten Hag pe banca ”diavolilor” pare să nu fie pe placul starului portughez. În plus, ratarea participării în Champions League este o altă mare dezamăgire pentru Ronaldo. Pe fondul acestei situații, lusitanul pare tentat de o plecare de pe Old Trafford în această vară.

Cei de la Fichajes anunță că există deja trei oferte pentru Cristiano Ronaldo. Prima dintre echipele interesate de serviciile lui Ronaldo este Sporting Lisabona. Clubul portughez l-a lansat în fotbalul mare pe CR7 în anul 2002. În plus, mama lui Ronaldo este o susținătoare înfocată a lui Sporting și speră îl vadă pe fiul său încă o dată în tricoul alb-verde. Dacă acceptă această ofertă, Ronaldo va juca din nou în Champions League, Sporting fiind calificată în grupele competiției.

Bayern Munchen și-a manifestat și ea interesul pentru un eventual transfer al lui Ronaldo. Totuși, bavarezii doresc mai întâi să rezolve problema cu Robert Lewandowski, care vrea să plece neapărat de pe Allianz Arena în această vară.

AS Roma este cea de a treia variantă pentru Cristiano Ronaldo, însă șansele acestei mutări sunt infime. Presa din Italia susține că Jose Mourinho dorește să colaboreze din nou cu starul portughez, după experiența de la Real Madrid.

Rămâne de văzut dacă Ronaldo va da curs uneia dintre cele trei oferte sau își va continua aventura alături de Manchester United.

Ronaldo, aproape de a scăpa definitiv de procesul de viol

Cristiano Ronaldo este aproape de a scăpa definitiv de procesul de viol din SUA. Judecătoarea Jennifer Dorsey a respins ultimele acuzații aduse de avocații lui Kathryn Mayorga. Conform BBC, reprezentanții lui Mayorga ar fi obținut înregistrări prin „furt”, astfel că judecătoarea a închis cazul.

În 2010, Cristiano Ronaldo și Kathryn Mayorga au făcut o înțelegere amiabilă. Starul portughez i-a plătit 375.000 de dolari, iar povestea s-a terminat. Nouă ani mai târziu, Mayorga l-a dat în judecată pe Cristiano Ronaldo și a cerut daune de peste 25 de milioane de dolari. Fostul fotomodel a susținut că trauma suferită în 2009 a fost foarte mare, iar oferta din 2010 a acceptat-o pentru că a fost pusă sub presiune.

Acum, într-0 hotărâre de 42 de pagini, judecătoarea Jennifer Dorsey a închis cazul, avocații lui Mayorga fiind acuzați că se bazează pe documente furate de la Ronaldo. Astfel, reclamanta „și-a pierdut posibilitatea de a continua acest caz”. Starul portughez a recunoscut în trecut că a întreținut relații intime cu Mayorga, dar a respins vehement varianta unui viol. Kathryn Mayorga poate face apel la această decizie, având doar o singură cale de atac în acest proces.