Necruțătorul Dennis Man este cel mai bun transfer! Cum l-au lăudat italienii pe fostul jucător de la FCSB

Giosanu Catinca 15.06.2021, 22:53
Necruțătorul Dennis Man este cel mai bun transfer! Cum l-au lăudat italienii pe fostul jucător de la FCSB

Necruțătorul Dennis Man este cel mai bun transfer, sunt de părere marile voci ale fotbalului internațional. Cum l-au lăudat italienii pe fostul jucător de la FCSB?

Necruțătorul Dennis Man este cel mai bun transfer!

Dennis Man a intrat din nou în atenția jurnaliștilor din străinătate. Unii ar spune că pe bună dreptate. Fostul jucător de la FCSB a avut evoluții apreciate în acest sezon de primăvară. Chiar dacă Parma a retrogradat, omul de gol este mulțumit pentru ceea ce a reușit. De altfel, el a depus mari eforturi pentru a-și salva echipa de la retrogradare. Nu a fost să fie însă!

Gigi Becali, cel care l-a vândut pe Dennis Man în ianuarie pentru 11.000.000 de euro, a dezvăluit, recent, că Parma are acum o ofertă de 12.000.000 de euro pentru mijlocașul de bandă român, însă patronul clubului emilian, Kyle Krause, nu este dispus să accepte.

Man are ofertă la ora asta, să-l vândă Parma cu 12.000.000 de euro, dar americanul nu vrea să-l vândă nici cu 15.000.000. Și mai e și accidentat.”, a dezvăluit Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Cum l-au lăudat italienii pe fostul jucător de la FCSB

În sezonul 2020/2021, Dennis Man a evoluat în 14 meciuri pentru Parma și a reușit două goluri și un assist. Prestațiile sale nu au fost trecute cu vederea. Presa internațională notează că fostul jucător de la FCSB are calități enorme. Pentru cele două goluri marcate și un assist, în cele 14 prezențe în tricoul Parmei, jurnaliștii din Italia l-au notat pe Dennis Man cu nota 6,5.

Marele transfer din ianuarie nu a trădat așteptările, dar nu a reușit să conducă echipa spre o salvare miraculoasă. Dennis Man a demonstrat că are calități enorme în cele 14 apariții din Serie A, dar contribuția să nu a fost decisivă pentru soarta echipei. Ultima accidentare l-a scos din lot într-un final de sezon foarte amar pentru Parma. Cea mai bună performanță a sa este, fără îndoială, cea împotriva lui AȘ Roma, în care a manifestat o viteză înfricoșătoare care a semănat panică în rândul oaspeților, iar apoi i-a servit lui Mihăilă o pasă de gol.”, au punctat cei de la parmalive.com.

La Parma, același statut ca al lui Dennis Man, de jucător netransferabil, îl are și Valentin Mihăilă. Conducerea clubului italian îi consideră pe cei doi mijlocași de bandă piese esențiale pentru o echipă care să aibă șanse reale la revenirea imediată în Serie A.