EXCLUSIV. Întâlnire de taină între Dan Petrescu și Denis Alibec! Jucătorul revine în lotul primei echipe a CFR-ului

Ștefănescu Dragoș 04.12.2021, 13:23
EXCLUSIV. Întâlnire de taină între Dan Petrescu și Denis Alibec! Jucătorul revine în lotul primei echipe a CFR-ului

În ciuda rezultatelor bune, la CFR Cluj situația este tensionată. Denis Alibec a fost exlus din lot după ce a părăsit banca de rezerve fără nicio explicație. Conform surselor PlaySport.ro, Dan Petrescu și Denis Alibec au avut o întâlnire de taină și atacantul va fi reprimit la antrenamente.

Întâlnire de taină între Dan Petrescu și Denis Alibec

CFR Cluj are un parcurs perfect în Liga 1, reușind victorii pe linie. În ciuda succeselor sportive, situția la clubul din Gruia este tensionată. Conflictul izbucnit între Denis Alibec și Dan Petrescu este o urmare a tensiunii existente în vestiarul clujenilor.

Totul a pornit de la ieșirea nervoasă a atacantului, în timpul partidei cu Academica Clinceni. Nemulțumit de faptul că a fost lăsat pe banca de rezerve, Alibec a avut o reacție nervoasă în minutul 70 al partidei și a plecat spre vestiare. Ulterior, atacantul a încercat să explice incidentul spunând că a avut „nevoie la toaletă”. În realitate, lucrurile au stat altfel. Cel puțin asta a declarat Bogdan Mara. Directorul sportiv al campioanei a detaliat gestul prin care Alibec l-a enervat pe Dan Petrescu și l-a definit ca fiind un „act de indisciplină”.

La câteva zile distanță de la izbucnirea acestui conflict, surse PlaySport.ro anunță în exclusivitate că Dan Petrescu și Denis Alibec au avut aseară o întâlnire în care au clarificat întreaga situație. Atacantul și-a cerut scuze pentru ieșirea avută, iar Dan Petrescu a acceptat să-l reprimească la antrenamente. Astfel, este foarte probabil ca Denis Alibec să revină în teren pentru CFR Cluj cât de curând.

Motivul din spatele gestului Denis Alibec

PlaySport.ro a aflat și motivul din spatele gestului făcut de Denis Alibec la partida cu Academica Clinceni. Atacantul este nemulțumit de faptul că nu i se oferă mai multe șanse în tricoul campioanei. Potrivit surselor PlaySport, Alibec i-a reproșat în față lui Dan Petrescu faptul că îl preferă pe Debeljuh în detrimentul său, spunându-i că ține mai mult cu străinii decât cu românii.

Mai mult, Alibec i-a mai transmis antrenorului că se antrenează mai bine decât concurentul său pe post, joacă mai bine și, în plus, este și jucător de echipă națională. În acest context, nu înțelege de ce este marginalizat de Dan Petrescu.

17 meciuri a evoluat Denis Alibec pentru CFR Cluj, în care a înscris două goluri și a oferit o pasă decisivă. El este adus de la Kayserispor doar sub formă de împrumut. Contractul său în Turcia mai este valabil până în iunie 2023.

1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe