Negocierile dintre Dorin Șerdean și „One” au picat și Dinamo nu se mai vinde! Comunicat de ultimă oră al clubului

Olteanu Ștefan 01.09.2022, 18:02
Negocierile dintre Dorin Șerdean și „One” au picat și Dinamo nu se mai vinde! Comunicat de ultimă oră al clubului

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a transmis că negocierile dintre Dorin Șerdean și „One” au picat. Clubul alb-roșu a venit cu o serie de precizări oficiale, în care prezintă motivele ce au dus la blocarea discuțiilor.

Dorin Șerdean rămâne acționar majoritar la Dinamo! Negocierile cu „One” au picat

Playsport.ro a anunțat în ultima zi a lunii august că vânzarea lui Dinamo către cel mai important ofertant, „One”, este în stand-by, iar la o zi distanță a venit confirmarea că Dorin Șerdean va rămâne acționar majoritar al echipei din „Ștefan cel Mare”.

Negocierile au picat definitiv, iar Vlad Iacob, administratorul special al alb-roșilor, a oferit toate detaliile prin intermediul unui comunicat oficial:

„Tranzacția dintre dl. Serdean și ONE nu s-a finalizat, deoarece nu s-a ajuns la o întelegere în termenul așteptat de părti. Exista o șansă să se semneze săptămâna trecută, vineri, însă domnul Șerdean nu s-a prezentat. Fiind o corporație listată la bursă, regulile interne ale acesteia sunt foarte stricte.

Au fost foarte mulți factori perturbatori care au influențat lucrurile, inclusiv persoane care s-au insinuat în negocieri, iar aceste aspecte nu au ajutat deloc.

Neg vehement informațiile conform cărora concluziile vreunui presupus audit au condus la această situație. Nu a existat o analiză juridică sau economică cu concluzii negative, așa cum a fost prezentat în presă, ieri.

Există și alți investitori interesați și îi așteptăm alături de noi.”, a declarat Vlad Iacob.

Revine Mohammad Murad în prim-plan?

În același timp, în cursul zilei de 1 septembrie a mai apărut o informație interesantă. Mohammad Murad a transmis că situația merge în direcția bună în ceea ce o privește pe Dinamo și spune că „s-a găsit o soluție” pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni.

Însă, detaliul cel mai important, respectiv cine va fi noul acționar, rămâne necunoscut.

„Nu am voie să vorbesc despre cifrele pe care le cunosc, pentru că nu am niciun contract momentan. Dar vă pot spune că înţeleg că s-a găsit o soluţie. Nu ştiu dacă voi fi şi eu o inclus sau nu în ea.

Pot spune însă că am o relaţie foarte bună cu suporterii lui Dinamo. Au fost foarte tranşanţi şi direcţi cu mine. Cred însă că sunt alte interese acolo şi subiectul rămâne aşa, nerezolvat.

Vă spun însă că mă voi implica în sport, dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă, pentru că simt astăzi nevoia ca la capătul unei cariere ca om de afaceri, pentru că vin copiii din spate, este nevoie să mă implic, să investesc şi să dau speranţe oamenilor care au nevoie de o speranţă. Asta este obligaţia oricărui om de afaceri.

În România tot timpul am vorbit despre stat, oamenii trebuie să înţeleagă că statul suntem noi şi mediul de afaceri trebuie să susţină sportul, cultura şi nu numai”, a spus Mohammad Murad, citat de Agerpres.

EXCLUSIV. Dinamoviștii vor să plece de la Clinceni, dar au porțile închise la Chiajna, ultima variantă propusă. Se mută „câinii”, într-un final, pe „Arcul de Triumf”?